Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Aura

Elektromagnētiskā starojuma lauks, kas piemīt visiem dzīvajiem organismiem.

XIX gs. teozofi auru iedalīja 7 slāņos, kas savstarpēji atšķīrās pēc krāsas un blīvuma.
XX gs. 30.gados S.D.Kirlianam izdevās nofotografēt puķes auru jeb „dzīvības lauku” uz augstas jūtības filmas. Saplēstas lapas fotografijā bija redzamas neskaidras trūkstošā lapas fragmenta kontūras.

Cilvēku un jebkuru dzīvu būtni ietverošs oreols, ko var fiksēt ar īpašu iekārtu palīdzību, piemēram kirlianogrāfu (stipri diskutabla metode un iekārta!). Daži ekstrasensi varot redzēt auras kā olas formas mirdzošu objektu, kam ir dažādas nokrāsas. Svētbildēs redzamos nimbus ap svēto galvām pieraksta tieši aurām.

Auru redzot arī ekstarasensori cilvēki un garu pasaules iemītnieki. Ir dziednieki, kas pēc auras nosaka cilvēka veselības stāvokli.

Un starpcitu nebrinieties ja es ari par augiem runaju, ka augiem ir energetiskais lauks. Kautkur lasiju, pasen, neatceros visus faktus. Ir speciala tehnologija (aparatura) ar kuru var fikset energetiskos laukus, pienemsim, cilveka auru (elektromagnetisko lauku). Tad pastav tads fenomens (?), cilveks kurs ir zaudejis kadu no saviem locekliem, dazreiz jut locekli sapes, kautgan, vinam locekla nava. Nu luk, si aparatura fiksejot energetisko lauku, fikse ari to locekli, kas ir pazaudets. Tatad, aura ir tada pati ka visiem parejiem cilvekiem, nav nekadas atskiribas. Ir izdevies ari augiem fikset ta saucamo auru. Un te ari ir tas pats fenomens, aparatura fikse ari nogrieztas lapas dalu. Par cilveka auru varu simptprocentigi apgalvot, ka tas ta ir. bet ar augu fenomena aprakstu esmu saskaries tikai vienu reizi.

Līdzīgi - jūtīgi, ne vienmēr atkārtojami fenomeni bija, piemēram:
Aleksandra Gurviča 1920 - tajos (? - rakstu pēc atmiņas) atklātais šūnu " mitoģenētiskais starojums" - ultravioletie stari, ar kuriem sazinās šūnas.
Arī Kozireva "rotācijas efekts" - vilciņš, rotējot uz vienu pusi, kļūst smagāks, uz otru pusi - vieglāks. Efekts labi vērojams rudeņos un ziemā, novērojumi vāji vai nav - citos gadalaikos
Gurviča "mitoģenētiskais starojums" bija atkarīgs no mēness fāzēm.
Oficiālie pret šādiem jūtīgiem fenmeniem izturas ar lielām aizdomām. Elementārdaļiņa " anomalons", tāpat kā iesākumā neitrino, pašauj oficiālajiem priekšā kāju.