Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Aizliegtā zona

Kāda Ķīnas reģiona nosaukums, precīzāk - Baijankaraulas kalni, kur, pēc ufologu ziņām, apglabāti 719 Atnācēji. To atliekas tikušas uzietas 1937.-1938.gados vienā no kalnu alām. Tie bijuši 130 cm augumā, ar neproporcionāli lielām galvām un gariem slaidiem pirkstiem. Arī acu orbītas gandrīz trīs reizes bija lielākas ar cilvēka acu orbītām, bet apakšžoklis - divas reizes mazāks. Tiem praktiski nav bijuši zobi.

Katram kaklā esot bijis uzkārts akmens disks ar tajos iegravētiem nesaprotamiem hieroglifiem līdzīgiem simboliem. Tos it kā esot izdevies atšifrēt Toumam Neumom 1962.gadā. Tekstā runa esot gājusi par kādu dropas tautiņu, praktiski izmirušu 1947.gadā. To dzimtā planēta atrodoties netālu no Sīriusa. Pirmā viņu izsēšanās uz Zemes notikusi 1014.gadā un bijusi neveiksmīga, jo kuģis cietis katastrofu. izdzīvojušo saujiņa bijusi par pamatu vēlākajai dropas tautiņai.

Pēc vietējo iedzīvotāju nostāstiem Aizliegtā zona esot Atnācēju rases kapsēta, bet Ķīnas varas iestādes uzskatot par labāku paturēt šo vietu noslēpumā.

Aliens.lv gan uzskata, ka viss šis stāsts ir Ērika Dēnikena izdomāts. Tomēr 1995.gadā Associated Press ziņoja, ka pētnieki Tibetas kalnos uzgājuši, domājams, šo dropas tautiņu, kuras pārstāvji nebija augumā garāki par 115 cm.