Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bībeles zvērības

Sniedzam tikai dažas no bibliski "svētajām" zvērībām.

Sadistiska epizode ar izvarošanu un slepkavību: "Tad tas vīrs sagrāba savu blakussievu un izvilka to ar varu pie viņiem ārā; un viņi to ņēma un piesmēja to visu nakti līdz rītam, un, tikai gaismai austot, viņi to atlaida. (..) Kad viņš nonāca savā namā, tad viņš ņēma nazi un savu blakussievu un sagrieza to ar visiem kauliem divpadsmit gabalos un izsūtīja tos pa visiem Israēla novadiem." (Soģu grāmata 19:25-29)

137.psalmā dievišķais vēstītājs ierosina pret klintīm sašķaidīt bērnus: "Svētīgs tas, kas sagrābs tavus mazos bērnus un viņus satrieks pret klintīm!" (137. psalms 9)
Grupas The Melodians sacerēto dziesmu Rivers of Babylon (balstīta uz 137.psalma teksta) melnādaino Vācijas nēģeri no grupas Boney M izpilda tā, ka tajā nav iekļauts fragments ar bērnu galvu sadauzīšanu.

Visai ikdienišķa Dieva pavēle, kā būtu jārīkojas izredzētās tautas pārstāvjiem: "Tādēļ ej tagad un sakauj Amaleku, iznīcini itin visu līdz pēdējam, kas vien tam pieder! Nesaudzē nevienu no viņiem, nedz arī kaut ko no viņa kustoņiem: liec, lai aiziet nāvē gan visi vīri un sievas, gan bērni un zīdaiņi, vērši un visi sīklopi, kamieļi un ēzeļi!" (1.Samuēla grāmata 15:3)

Pametot Ēģipti, žīdi savāca līdz vietējo iedzīvotāju vērtslietas.
Kanaānā viņi apmetās citu celtās mājās un iekoptos dārzos.
Pēc Jahves pieprasījuma, žīdi ceļā izkāva tautas. Mozus „lika nogalināt arī visus zēnus un pieaugušās sievietes,” „iznīcināt visu, kas elpo.”
Ķēniņš Dāvids pēc amonītu apdzīvotās pilsētas Ravas ieņemšanas iedzīvotājus palika zem zāģiem, dzelzs āmuriem un cirvjiem, meta tos apdedzināšanas krāsnīs.  

Saites.
Vecā derība.