Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Berkuts, Igors

Dzimis Geko (Gekko).
Ukrainas žīds, cionists, projekta "Jaunā Jeruzāleme" vadītājs.

Dzīvesgājums. Karojis Afganistānā PSRS invāzijas laikā, izlūks.
Sagatavots cīņai pret terorismu un finanšu noziegumiem ekonomikā.
Kreisās pretsistēmas partijas "Lielā Ukraina" («Великая Украина») līderis.

Žīdu aprindās viņs tiek uzskatīts par vienu no ekscentriskākajiem šodienas cionistu domātājiem. Viņa metode ir absolūta patiesība, kas ir pārliecinosa un dominē cilvēku prātos. Geko uzskata, ka Talmūdiskās slepenības vietā labākais veids, ka pieveikt sabiedrību un realizēt savu mērķi, nav klusa un nepamanīta slēpšanās vajadzīgo lietu veikšanai, bet darīt visu tieši, nekaunīgi un ciniski, izgaismojot sabiedrībai savus plānus. Ukrainas gadījumā tas nozīmē ukraiņu nostādīšanu faktu priekšā, likt tiem apzināties viņu verdzisko mentalitāti un gaidīt, līdz viņi sapratīs cīņas neiespējamību vai baidīsies to apkarot. Tad sabiedrība kritīs to priekšā celos, atzīstot žīdu cionistu intelekta dominējošos stāvokli.

Ideāls vergs, pēc Geko domām, ir nevis radījums, kas šaubās par īsto saimnieku, kā tas ir tagad, bet radījums, kurš pārliecinoši nokrīt uz ceļiem sava saimnieka priekšā, lieliski saprotot, kas viņs ir. 

Geko piekoptais cionisma veids ir spēka, atvērtības un pārliecības cionisms. patlaban arī žīdu vidū tas raisa plašas diskusijas un izraisa milzu interesi habadiešu jauniešu vidū, kuri Geko uzskata par izcilu cionisma domātāju.

Saites.
Cionisms un cionisti.