Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bilderbergas klubs

Angliski - Bilderberg Club, Bilderberg Group, Bilderberg Meeting, Bilderberg conference.
"Starptautisko attiecību padomes" (SAP) dibināts klubs, ufologu un sazvērestības teoriju piekritēju vidē bieži tiek dēvēts par "Slepeno valdību."

Bāzējas Ženēvā un tajā ir 80 pastāvīgie biedri. Kopā ar uzaicinātajiem – vairāki simti (saka arī, ka tie esot 2000 pasaules bagātākie cilvēki). Katru gadu tie rīko sanāksmes, kurās lielā slepenībā apspriež pasaules notikumus.

Klubu izlēma organizēt Parīzē jau 1952.gadā. 1954.gada maijā sāka notikt kluba sēdes viesnīcā "Bilderburga," no kurienes tad arī nācis nosaukums. Viesnīca atrodas Nīderlandē pie Osterbekas pilsētas.

Kluba biedri jau ilgu laiku meklējot iespējas kontrolēt pasauli. Te tiekot risināti konkrētu valstu valdību jautājumi, kontrolētas vēlēšanas, arī jautājumi, kas skar karus un mieru. Pārtikas krīzes, inflācija un citas liela mēroga norises - tas viss esot bilderbergeru ziņā.

1972.gada pavasarī "Bilderbergas" grupas tikšanās reizē Beļģijā Z.Bžezinskis pirmo reizi nāca klajā ar Trīspusējās komisijas izveidi, ko arī pats klubs izveidoja.

1989.gada sēde notika Latohas salā Spānijā. te esot ticis pieņemts gala lēmums par PSRS demontāžu.

Viljams Kūpers Miltons publicējis grāmatu, kurā uzskaitīti kluba biedri - Zbigņevs Bzežinskis, Džordžs Bušs, Henrijs Kisindžers, Nelsons Rokfellers

Pētniecība. Kluba darbību gadiem ilgi pēta Daniels Estulins. Viņš raksta, ka iepriekšējā EK visus svarīgākos amatus saistībā ar naudas pelnīšanu, ieņēma Bilderbergas kluba pārstāvji:

Monetāro lietu komisārs – Almuņja
Tirdzniecības komisārs – Mandelsons (Lielbritānija)
Konkurences komisāre – Kroes (Īrija)
Iekšējā tirgus komisārs – Makkrevijs (Īrija)

Visi nosauktie komisāri bija EK priekšsēdētāja Borrozo pietuvināto lokā un ar tiem tika apspriesti itin visi jautājumi. 

Pavisam neticamas ziņas! XX gs. 50.gados pat Pelēči esot noslēguši līgumu ar šo klubu, tādejādi bilderbergeri iespējuši savā labā izmantot pat Atnācēju resursus. Pelēči esot klubam nodevuši savas tehnoloģijas apmaiņā pret atļauju veikt jebkurus eksperimentus ar planētu un tās iedzīvotājiem.
1968.gadā Deivids Suzuki darīja zināmu pareģojumu, ka drīzumā vietām apmainīsies poli, notiks lielas ekoloģiskās katastrofas, no kurām nebūs iespējams izvairīties. Bilderbergeri sāka gatavoties bēgšanai. Ar Pelēču tehnoloģiju palīdzību tie uzbūvējuši nelielas pilsētiņas uz Mēness, kā arī kosmisko bāzi un atbilstošus gaisa kuģus. Uz Marsa eksistējot vesela pazemes pilsēta, kur dzīvo zemiešu elite. "Zonā-51" atrodas lidkuģis "Aurora," kas regulāri veicot reisus uz Mēnesi, Marsu u.c. planētām.
Ufologi šai sakarā sadalījušies divās nometnēs. Vieni uzskata, ka šais stāstos par klubu ir kāds patiesības grauds, bet citu uzskata to par slima suņa murgiem.

Saites.
Pasaules valdnieki.