Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Bojā gājušie ufologi

Šai nelielajā materiālā www.aliens.lv redakcija apkopojusi tās rīcībā esošās ziņas par ufologiem, kas gājuši bojā neskaidros apstākļos. Nekā daudz jau mums par to pašlaik teikt nav, taču turpmāk šim tematam pievērsīsimies pastiprināti un kaut ko jau "uzraksim." Tāpat arī pieminēsim "Vīrus melnā," kas arī nebūt nav atvieglojuši ufologu darbību nezināmā izpētē.

1986.un 1987.gadu nelaimes notikumu sērijas izmeklēja amerikāņu rakstnieks Sidnijs Šeldons. Pēc viņa datiem šajā ne pārāk garajā laika periodā gāja bojā kopumā 25 zinātniskie pētnieki.

Aršads Šarifs. 1986.gadā Anglijā Bristolē. Vīrietis elegantā uzvalkā akurāti piesēja vienu virves galu pie koka, otrā izveidoja cilpu, uzmauca to sev kaklā un asi parāva savu automašīnu uz priekšu. Nāve iestājās acumirklī. Notikuma vietā ieradušies policisti nelaiķa kabatās atrada dokumentus uz profesora Aršada Šarifa vārda.
Avīzēs notikušais tika atspoguļots kā pašnāvība. Dīvaini tikai, ka profesors Šarifs pirms tam nez kādēļ ar savu auto bija veicis 100 km ceļu no savām mājām Londonā līdz Bristolei. Ufologi nāves iemeslu saista ar darbu kāda elektroniska ieroča programmā. Interesējās par NLO.

Vimals Dazibajs. 1986.gadā, tikai dažas dienas pēc profesora Šarifa nāves, cits Londonas profesors Vimals Dazibajs tieši pa to pašu ceļu nonāca pie Bristoles tilta un noleca no tā. Profesors Dazibajs strādāja tai pat programmā, kurā profesors Šarifs. Interesējās par NLO.

Sings Gida. 1987.gada janvārī pazudis bez vēsts. Vēlāk tika izsludināts par mirušu.
Pīters Pitels. Viņu garažā nospieda paša auto 1987.gada februārī.
Devids Sends. 1987.gada martā izdarīja pašnāvību lielā ātrumā ar auto ietriecoties kafejnīcas ēkā.
Marks Vīzners. Pakārās 1987.gada martā.
Stjuarts Gudings. Tika nosists 1987.gada aprīlī.
Deivids Grīnhalgs. Nokrita no tilta 1987.gada aprīlī.
Šanijs Vorens. Noslīcinājās 1987.gada aprīlī.
Maikls Beikers. Gāja bojā autoavārijā 1987.gada maijā. 

Citi bojāgājušie ufologi.
      M.K.Džesups.
NLO pētnieks, kurš noslēpumaini gājis bojā.
      Dž.E.Maks. Hārvardas psihologs, Nolaupīšanu pētnieks. 2004.gadā to sabrauca auto.

Pāragri mirušie krievu ufologi.
      Jurijs Smirnovs (?-2006.g.).
      Svetlana Žarņikova (?-2015.g.). (Светлана Жарникова) Vēstures zinātņu kandidāte, etnogrāfe, Krievu ģeogrāfijas biedrības locekle. Mēģināja pierādīt, ka āriešu pirmdzimtene atradusies Krievijas Ziemeļos, ko gan noraida akadēmiskā zinātne. Mirusi 2015.gadā 69 gadu vecumā, tas nebūtu nekas pārsteidzošs. Viena no viņas intervijām bija ar tadu nosaukumu: «Меня уже поздно убивать!»              Vadims Černobrovs. Miris 2018.gada 18.maijā tikai 52 gadu vecumā.
      Aleksandrs Skļarovs. Miris 52 gadu vecumā.

Saites.
Ufologi.