Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Dzīvnieki - Atnācēji

Atnācēju paveids, kas pēc ārējām pazīmēm ļoti līdzīgi uz Zemes mītošajiem dzīvniekiem - zīdītājiem, reptīļiem vai pat zivīm, tiem ir visi pienācīgie atribūti - astes, nagi, vilna, zvīņas.

Lielākā daļa šādu Atnācēju tiek aculiecinieku aprakstīti kā diezgan agresīvi noskaņoti sabozušies bezdzimuma radījumi, kas staigā uz divām kājām un augumā ir apmēram 180-240 cm. Aculiecinieki arī norāda, ka dzīvnieki-Atnācēji sazinās gan ar skaņu palīdzību, gan arī izmantojot telepātiju.

Pēc dažu ufologu apgalvojumiem 1970.gadā ASV valdība nodibinājusi kontaktus ar tā saucamajiem "reptīļiem," un tieši no viņiem amerikāņu militāristi saņēmuši daudz mūsdienīgo tehnoloģiju, tasi skaitā Stelss tehnoloģiju.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citplanētieši – dzīvnieki.
Nolaupīšanu pētnieki Džons Maks, Deivids Džeikobs u.c. savos pētījumos konstatējuši, ka Nolaupītajiem visai bieži nācies tikties ar Atnācējiem, kas vai nu pilnībā spējuši pieņemt dzīvnieku izskatu, vai bijuši tādi daļēji (teriantropi).
Džons Maks: „Izrādījās, ka citplanētieši spējīgi bez grūtībām mainīt izskatu. Sākumā tie bieži vien parādās Nolaupītajiem dzīvnieka izskatā, starp tiem visbiežāk sastopamas pūces, ērgļi, aļņi un jenoti.” 

Pūces. Tās Nolaupītie minējuši visbiežāk.
Tās savā stāstā minējis Džona Maka pats mazākais pacients – 2,5 gadu vecais Kolinss. Viņš ne reizi vien sūdzējies par to, ka „briesmīgas pūces ar lielam acīm” aiznes viņu uz „kosmisko kuģi,” ko tas reizēm dēvēja arī par „lielu debesu laivu.” Pūces esot laidušās lejup no debesīm, lai viņu nogādatu uz „kosmisko kuģi.” Reiz kāda „briesmīga pūce” uzbrukusi viņam jau uz kuģa klāja un ievainojusi pirkstiņu.
Nolaupītais Vitlijs Straibers atceras milzīgas un aizgrabjošas sipuhi acis, kas skatījušās uz viņu „caur logu stiklu.” Tas sekojusi pati Nolaupīšana, kuras laika Atnācēji veikuši iegriezumu Vitlija rādītajpirkstā.
Kādas sievietes Nolaupīšana ASV rieteņu krasta sākusies ar to, ka uz viņas pieparkotā džipa nolaidusies „piecu pēdu augsta” pūce, kas sakusi skatīties uz sievieti no auto jumta.
Kerolas (viens no pirmajiem Nolaupīšanu gadījumiem) Nolaupīšanas laikā arī bija klat liela pūce. Tas spārni it ka nekustējas, bet „lielās melnas acis” aizņēma ¾ no galvas.
Nolaupīšanu pētnieks Džõns Maks stāsta par Kerolas Nolaupīšanu: "Sieviete, kuras spēkos nebija pakustēties, gulēja pakalna zāles klātajā nogāzē un vēroja pamu pleķīti debesīs, kas pamazītēm laidās lejup, pie tam kustoties pa spirāli. Tad Kerola sajuta vēja pūtienu, izdzirda augstu, caururbjošu skaņu un ieraudzīja spožu gaismu. Tikmēr objekts tuvojās, un drīz sieviete saskatīja, ka tā bija pūce. Šai brīdī Kerola sajuta baiļu un godbijības sajaukumu. Viņa pagrieza galvu un ieraudzīja stāvu, kas tai likās tipiski šamaniska: smagā vilnas kažokā ar aļņa ragiem uz galvas. Kerola nosprieda, ka tas ir Keruns - sena ķeltu dievība, kura pārvaldībā atrodas meža dzīvnieki. Tobrīd pūce bija pielidojusi vēl tuvāk, un tad sieviete apjauta, ka priekš pūces šis radījums ir par lielu. Ta acis sasniedza vismas četras collas, un, bez tam, tam nebija ne knabja, ne spalvu... Tad situacija saka strauji pasliktinaties... Domajamā pūce vispār nepiederēja pie dzīvniekiem, bet pati Kerola vairs negulēja uz zaļā pakalna. Sieviete sajuta nepārvaramas bailes no tai jau pazīstamā mazā radījuma klātienes, kas stāvēja virs viņas "novērojot un kontrolējot..." Vairāk par visu Kerola iegaumējusi acis [radījuma]. Tas bija lielas, melnas un izvalbītas - "iespējams, tieši tās mani iesākumā pamudināja uz domu par pūci."
Atnācēju saistība ar pūcēm ir patiesi interesants jautājums. Šamanis no Brazīlijas indiāņu ipiksumu cilts Bernardo Peiksoto, kas ieguvis filozofijas doktora grādu, ilgu laiku strādājis par antropologu, bet 20.gs. 90.gados pasniedza Smitsona institūtā (Vašingtonas apgabals). Bez tam arī viņš pats ir izgājis cauri Nolaupīšanas praksei un viņs mazos apaļgalvainos humanoīdus cieši asociē ar gariem, ko viņa dzimtaja ciltī sauc par ikuijas.
Bernardo arī bijis Džona Maka pacients (laikam) un saruna ar viņu izstāstījis kādu notikumu no bērnības Amazones krastos.
Reliģiskas ceremonijas laikā koka galotnē parādījās pūce. Cilts vecajie saka saukt – Ikuija! Ikuija! Ikuija! Uz Bernardo jautājumu, kadēļ tā nav gluzi parasta pūce, „...tie atbildējuši, ka, tā kā viņi atrodas transā, tad spēj redzēt gaismu un spēku, kas ieskauj pūci, pas patiesībā bija pārvērties humanoīds. Kad pa tādām „pūcēm” šauj ar bultām, tas burtiski iziet cauri, nenodarot ikuijas nekāda ļaunuma.”

Aļņi.
1974.gadā medību laikā Vaiomingas pavalsts Valsts dabas parkā Karls Higdons ieraudzīja pļaviņā piecus aļņus. Izšāva uz tiem no medību bises. Taču, tikko to bija izdarījis, visa apkaime ap viņu kļuva stipri savāda. Šāviena troksnis likās tāds kā neticami tāls. Laiks likās palēninājies tik ļoti, ka Higdons spēja skaidri redzēt savas izšautās lodes lidojumu. Ta lēnām nolidoja pa gaisu tikai kadas 60 pēdas tālu - "saspiesta un saburzīta it kā cimds." Higdons devās pie lodes, lai to paceltu. Tad viņā priekšā uzradās cilvēkveidīga figūra - visa melnā. Humanoīds iedeva Higdonam " tableti," sacīdams, ka pateicoties tam viņš 4 dienas nejutīšoties izsalcis. Tad viņu uzņēma lidaparātā, kuru pats Higdons nosauca par kosmisko kuģi. Kad pēcāk viņu atgrieza tai pašā vietā parkā, Higdons jutās pilnīgi dezorientēts, viņa ķermeni klāja dziļi skrāpējumi.
Virdžīnija Hortone saruna ar ārstu atcerējās, ka pirms mirkli pirms pašas Nolaupīšanas viņa runājusi ar "saprātīgu alni." "Bet aļņa iekšienē bija kaut kāda būtne," - viņa piemetināja.
Arī citi pirms Nolaupīšanas ir redzējuši aļņus.

Vilki.
Sarunā ar Deividu Džeikobu viena no Nolaupītajam sievietēm pastāstīja, ka reiz naktī tās guļamistabā uzradies vilks: „Vilks stāvēja pie pašas gultas, cieši skatoties tai acīs. Sieviete skaidri atcerējās tā kažoku, ilkņus un šo ciešo skatienu. Citi Nolaupītie redzēja mērkaķus, aļņus un citus zvērus.” 

1970.gada 19.augustā seši skolnieki no Bukit Mertadžamas (Malaizija) sastapa teriantropus Atnācējus. 
Zīm.: 381.lpp. Ti iesniedzis Ahmads Džamaludīns.

Saites.
Atnācēji.
Atnācēju klasifikācija.