Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kazinella humanoīds

Atrašanās vieta. Peru ziemeļos, Truhiljas pisētā, Kazinelli privātajā muzejā (Museo Arqueológico Casinelli).

Uziešanas apstākļi. Šo radījumu uzgāja ap 1500 gadu vecās kapenēs Peru Klusā okeāna piekrastē. Neskatoties uz tā vecumu, humanoīda ķermenis nav sadalījies.

Apraksts. Mazs, ne vairāk kā 30 cm augumā. Tādejādi tam saglabājies apmatojums (tā elastīgā āda klāta sīkiem matiņiem), zobi, daļēji pat acsāboli. Zem ādas skaidri redzami muskuļi. Rokām gari pirksti. Neproporcionāli liela galva, no cilvēka tā atšķiras ar izaugumu, kas stiepjas no pakauša līdz pat mugurai.

Hipotēzes. Nav ne mazākās saprašanas, kas tas tāds būtu. Daļēji tas sasaucas ar Klusā okeāna tautu mitoloģijā minētajiem Debesu radījumiem – tiem bija neliels un blīvs ķermenis, garas rokas, lielas acis un deformētas kājas.

Skeptiķi uzskata, ka, droši vien te ir darīšana ar kādām priekšlaicīgi dzimuša bērna atliekām. Lai nu kā, bet Kazinellas pundurītis ir un paliek viens no visu laiku vispārsteidzošākajiem arheologu atradumiem. Aliens.lv redakcija atzīmē, ka šīs ziņas ir nepārbaudītas, tomēr ufologu vidē šāda informācija pastāv.Aicinām katru, kas apceļo Peru, līdzēt ko noskaidrot šajā gadījumā. 

Saites.
Atnācēju ķermeņu atliekas.