Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kārters, nezināmais

ASV 39.prezidents Džimijs Kārters pavēstīja, ka 1969.gadā redzējis NLO, kā arī aizpildījis anketu, tā pavēstot par detaļām.

Vēl labu laiku pirms savas prezidentūras – 1969.gadā viņš debesīs bija novērojis neatpazīstamu lidojošu objektu. Vēlāk priekšvēlēšanu kampaņas laikā viņš to neapdomīgi pateica, tiekoties ar potenciālajiem vēlētājiem un ātri ieguva neglaimojošo iesauku - "NLO prezidents." Vēlāk viņš to centās izmantot sev par labu ar paziņojumu, ka kļūstot par prezidentu, tiks publiskota visa informācija, kas ASV valdībai ir zināma par NLO.

Par spīti ne visai veiksmīgajai 1976.gada kampaņai, viņš tika ievēlēts un kādā intervijā reportieriem vaļsirdīgi atstāstīja 1969.gada oktobrī pieredzēto (no grāmatas "Above Top Secret"): ”Tā bija dīvainākā lieta, ko jebkad esmu redzējis. Tas bija liels, spilgts, mainīja krāsas un izmēra ziņā atgādināja Mēnesi. Mēs to vērojām aptuveni desmit minūtes un nespējām saprast, kas tas ir. Viens gan ir skaidrs, es nekad nesmiešos par cilvēkiem, kuri ir redzējuši NLO,” - stāstīja Kārters. (Oriģinālā: "It was the darndest thing I've ever seen. It was big, it was very bright, it changed colors and it was about the size of the moon.. We watched it for ten minutes, but none of us could figure out what it was. One thing's for sure, I'll never make fun of people who say they've seen unidentified objects in the sky.”)

"I am convinced that UFOs exist because I've seen one... " (The National Enquirer, June 8, 1976, "The Night I Saw a UFO." Statement confirmed by White House special assistant media liaison, Jim Purks, in an April 20, 1979 letter.) 

Saites.
Džimijs Kārters (1977.-1981.g.).
NLO.