Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Latockis, Aleksejs

Viņš satikās ar NLO un diviem Atnācējiem, būdams tālbraucēja šoferis. Piestājis naktī ceļā pačurāt. NLO izkāpuši divi 2 m gari Atnācēji: vīrietis un sieviete apstieptos sudrabainos kostīmos. Tie ieaicināja viņu kuģa iekšienē. Viņš uzkāpis pa pakāpieniem, iekšā bijis daudz ņirbošas aparatūras. Atnācēju balsis viņš dzirdēja galvā, un tie piedāvāja viņa sievu samainīt pret šo sievieti, kas paliks uz Zemes.
Dīvaini, bet Latockim galvā uzreiz novirmoja doma, ka tad jau viņš nevarēs neko darīt, lai jaunā sieva neuzzinātu, jo viņa lasa domas.
Atnācēji it kā pasmaidījuši un iedevuši tam paturēt rokā kristāla bumbiņu, kas rokā izgaisusi. Ar to kontakts arī beidzies.
Pēc tam Aleksejs visu laiku jutis sevī lielu enerģiju. Viņš daudz mainījis darbus, bet nekur tai nav atradis pielietojumu, līdz beidzot kļuvis par kaskadieri. Tāds viņš esot jau 30 gadus un pasaulē viņam neesot līdzīgu.
Viņa kroņa numurs esot uz automašīnas jumta braucot lielā ātrumā izlekt cauri 6 m garai degošai caurulei. Kaut kāds lidojuma garums esot 17 m. Zinātnieki saka, ka tas neesot iespējams, jo iekšā caurule deg ar 1500 grādu temperatūru. Pats Aleksejs saka, ka iekšā caurulē nekādu karstumu nejūt. Iespējams, pēc viņa vārdiem, leciena brīdī viņš pārvietojas citā dimensijā.
Veicot trikus, viņš ir guvis daudz dažādas traumas. Ārsti daudz reizes teikuši atmest šo bīstamo nodarbi, bet Aleksejs turpināja. Brūces pazuda ātri un bez pēdām.