Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Lidmašīna orbītā ap Zemi

Kāds Veslijs Beitmens no Povejas Kalifornijā kādu vakaru skatījās videofilmu par NLO un atklāja kādu dīvainību. Viņš ievēroja, ka kāds ar ledu klāts objekts, kuru it kā esot nofotografējusi Apollo-11 ekspedīcija, izskatās līdzīgs TBM Avenger tipa lidmašīnai: „Lidmašīnas smagākā daļa, tās „deguns”, norāda uz Zemi, un ļoti viegli var izšķirt kupolveida izcēlumu un asti.” Tā ir 1945.gada lidmašīna ar propelleriem.
Beitmens domā, ka tā ir viens no pieciem TBM Avenger torpēdu bumbvedējiem, kas 1945.gada 5.decembrī izlidoja no GKS bāzes Loderdeilas fortā Kalifornijā, un vairs nekad neatgriezās. Toreiz parastā lidojumā nepilnu 3 stundu laikā visas 5 lidmašīnas un to 14 cilvēku apkalpe pazuda. Pazuda arī lidmašīna ar 13 cilvēkiem, kas tika sūtīta kā glābšanas komanda.
Ir visai pamatoti uzskatīt, ka šai notikumā vainojami Atnācēji, jo ir liecinieki, kas dzirdējuši lidojuma kapteini saucam: „Nesekojiet man! Tie jau izskatās tā, it kā nāktu no kaut kurienes ārpus Visuma.” Tas bija viņa pēdējais ziņojums.