Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Novērotāju koalīcijas vienība

Tāda ļoti bieži tiek pieminēta Galaktiskās federācijas ufoloģiskajā literatūrā, kas kļuvusi zināma pateicoties savam "vēstījumam cilvēcei." Tā saucamais "Trešais vēstījums cilvēcei" np NKV cilvēcei ticis nodots 1929.gadā, kad kāds Nikomo, ĀC vēstnieks, 75 m vilnī pusi dienas raidīja dažādās valodās - angļu, spāņu, ķīniešu un krievu.

Ufologu vidē šis dokuments tiek saukts par "NKV vēstījumu" un tā būtība ir tāda, ka kāda civilizāciju koalīcija aicina cilvēci pārtraukt iznīcināt savu planētu, pretējā gadījumā viss dzīvais pēc 65 000 gadu varētu izzust. Tāpat mūsu planētas iedzīvotājiem trešo reizi tika piedāvāts iestāties Civilizāciju koalīcijā.

No šī "vēstījuma" var spriest par to, ka tas ir "trešais pēc kārtas, kontroles." Kā paziņojuši NKV, pirmais "brīdinājums" ticis nodots 19 576.g.pmē. Apuradhapūras iedzīvotājiem. Otrais "vēstījums" cilvēcei ticis nodots 711.gadā, kad NKV kontaktējis ar pašu lielāko tā laika Amerikas pilsētu - Tkaatcetkoalu. Tomēr, kā apgalvo daži ufologi, "vēstījumu" cilvēcei bijis vairāk nekā tikai 3, bet tie visi nav kļuvuši tik zināmi un ir arī visai apšaubāmi.

Saites:
Ārpuszemes civilizācijas.