Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nezināmi lidojoši pazemes objekti

Dažādās liecībās esoši nezināmi lidojoši objekti, kas "ienirst" tieši zemē. Tas izskatās tā it kā zeme burtiski atvērtos to priekšā un nekas vairs netraucē tā kustībai. Tieši tāpat NLO ienirst arī ūdenī neizraisot šļakatas. Iespējams, Zemes virspusē ir milzīgas "lūkas," kuru aizvirtņi vajadzības gadījumā gan atveras, gan aizveras. 

Izteikta arī versija, ka nezināma veida starojums ietekmē zemes virsmu tā, ka šai vietā tiek izmainīta laiktelpa un zemes iecirkņa materiālā struktūra izmainās. Stāsta, ka līdzīgu aparātu - pazemes atomlaivu, mēģinājuši radīt padomju zinātnieki XX gs. 80.gados, taču nav sanācis.

Novērojot šādu NLO ieniršanu pazemē, radušies daudz un dažādi pieņēmumi. Viljams Rīds 1906.gadā un Māršals B.Gārdners 1920.gadā rakstīja par to, ka šādi novērojumi liecina par Zemes izdobtību, pie kam planētas iekšienē atrodas augsti attīstīta civilizācija. Apmēram tāpat XX gs. 70.gados uzskatīja arī  doktors Valters Zigmeisters (pseidonīms - Reimonds Bernards) un Ričards S.Ševērs, kas tāpat pieņēma, ka Zemes iekšīenē atrodas attīstīta civilizācija, no kuras tad arī parādās "šķīvīši," - un tas apsgāž "citplanētiešu" teoriju.

B.le Poērs Trenčs, kas bija Aivena T.Sandersona teorijas piekritējs, savā 1974.gada grāmatā "Gadsimtu noslēpums" izska viedokli, ka Zemes iekšienē eksistē NLO bāze. tai pašā laikā viņš pieļauj, ka šī bāze ir citplanētu izcelsmes. M.K.Džesaps savukārt pieļauj, ka NLO nāk no un bāzējas binārā sistēmā "Zeme-Mēness." 

NLO "ieniršanas" labs piemērs ir nofilmētā tā saucamā "Meksikas cigāra" "ieniršana" Popokatepetla vulkānā 2012.gadā. 

Saites:
NLO.
Dobās Zemes teorija.