Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Noulzu ģimenes piedzīvojums

20.janvārī Noulzu ģimene (Feja Noulza (48) ar trim dēliem) brauca mašīnā pa Eiras autostrādi Nalarboras (Nullarbor) līdzenumā D-Austrālijā. Nalarboras ("bez kokiem" - latīņu val.) līdzenums ir praktiski bez dzīvības. līdzenumā ir pavisam maz apdzīvoto vietu.
Noulzi atradās netālu no nelielā Mundrabillas ciemata Dienvdaustrālijas tuksnesī. Pēkšņi mašīna sāka traukties tieši debesīs. Viņiem sekoja milzīgs, kvēlojošs objekts. Pasažieri šī dīvainā ceļojuma laikā novēroja, ka viņu balsis kļuvušas dīvaini neskanīgas un savādi šļupstošas. Beidztot NLO palaida vaļā mašīnu un tā nokrita atpakaļ uz šosejas.
Tiklīdz tie nolaidās, tā izlēca no mašīnas un noslēpās krūmos vēl pirms NLO bija pazudis. Šo pašu NLO vēl redzēja trīs novērotāji Austrālijas dienvidu daļā, kurus šķīra vairāku simtu km attālums.
Noulzu ģimenes auto apskatē atkājās bojāts jumts un bieza melnu pelnu kārta gan no iekšas gan arī no ārpuses. No mašīnas kapota tika analīzei iegūts kāds noslēpumains pulveris, kas saturēja astatīna(?) izotopu, kam ir ļoti mazs pussabrukšanas periods.
 
Saites:
NLO.