Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Nosalušie

Minesotas pavalsts Lengbijas pilsētiņā temperatūra nokritās līdz -25oC. Agri no rīta kāds pilsētnieks pie sava nama pakša atrada nosalušu kaimiņu meiteni - 19 gadus veco Džīnu. Tās ķermenis bija klāts ar iņejem, bija skaidrs, ka visu nakti tā pavadījusi uz ielas, jo, domājams, viņaibija noslāpis automobilis un tā bija centusies nokļūt pie kaimiņiem pēc palīdzības. Džīna plānā jaciņā -25oC salā bija pavadījusi ap 9 stundām!
Kaimiņš tūdaļ izsauca mediķus, kas nekavējoši Džīnu nogādājā vietējās slimnīcas reanimācijas nodaļā, kur to novērtēja kā mirušu. Ārsti darīja visu iespējamo, lai meiteni tomēr atgrieztu pie dzīvības, bet kļuva skaidrs, ka bez locekļu amputācijām neiztikt. Bez tam bija apsaldētas arī smadzenes.
Džīnas radinieki devās uz baznīcu, lai aizlūgtu par meiteni. Pēc 2 stundām meitenes ķermenis noraustījās konvulsijās, un tā visai drīzi nāca pie samaņas. Pilnīgi izbrīnīja tas, ka meitenes veselība bija brīnišķā stāvoklī - gan fiziski, gan garīgi. Džīna bija tikai mazliet apjukusi, sakarā ar notikušo.Uz rokām un kājām sāka izzust pat apsaldējumu pēdas, par lielu izbrīnu ārstiem.
Džīnu izrakstīja no slimnīcas pēc 49 dienām, iztiekot bez jebkādām amputācijām. Ārsti gadījumu nevar izskaidrot.
(Avots: Тайны и загадки. 05.11.2012.)