Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Bībele, kosmiskā

Kristīgās reliģijas galvenā grāmata, kas, saskaņā ar paleovizīšu teorijas piekritējiem, satur informāciju par kosmiskajiem Atnācējiem daudzus gadus pirms mūsu ēras.

XX.gs. 50. un 60.gados, sākoties aktīvam kosmiskajam laikmetam, pa jaunam sāka lūkoties arī uz bibliskajiem tekstiem. Daudzas ainas no senajiem rakstiem vedināja uz domām par aizplīvurotām modernām tehnoloģijām.

Tā piemēram, Sodomas un Gomoras bojāejā saskatīja atomkatastrofu, Ecekiēla ceļojumā saskatīja modernu lidaparātu, dievu Jahvi traktēja kā lidaparāta Derības šķirsts tika uzlūkots kā "Leidenes trauks," t.i. kondensators elektriskā lādiņa uzkrāšanai, Kristus debesbraukšanā saskatīja kosmisko kuģi, bet Svētajā trīsvienībā - kosmisko ekipāžu.

Visas tāda veida biblisko tekstu traktēšanas ved uz ideju, ka mūsu senči turējuši Atnācējus par dieviem, kā rezultātā radusies un attīstījusies reliģija. Bibliskā paleovizīšu nozare ir visai plaši pārstāvēta ar piekritējiem. Pazīstamākie tās popularizētāji - E.fon Dēnikens, L.Fišingers, M.Agrests, T.Letbridžs u.c.

Saites.
Bībele.