Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Isikula ieplakas anomālija

Иccык-Кульcкaя кoтлoвинa.

Relatīvi lielas NLO aktivitātes rajons ap Isikula ezeru Kirgīzijā.

Atrašanās vieta. Kirgīzija, Isikula ezers.

Apraksts. Vietējais žurnālists Erlans Satibekovs (Эрлан Сaтыбекoв) savācis vairākus gadījumu aprakstus ("Гуманоиды". "Вечерний Бишкек," 20.01.2003).
Piemēram, 1990.gada maijā milicijas (ОВД Джети-Огузского района Иссык-Кульской области) darbinieks Anatolijs Mezņičenko (Анатолий Мезниченко) un viņa dienasta biedri novēroja gigantiska diska formas NLO lidojumu pie Pokrovkas (Покровка, tagad - Кызыл-Суу) ciema. Miliči pat mēģināja šaut, taču objekts aizlidoja...
Lodveida objektu pie Tamgas (Тамгa) redzējis kara ārste Aleksandra Kimelova (Александра Кимелова) no Turkestānas Kara apgabala sanatorijas kopā ar meitu. 
Virs Barskonas (Барскоон) planējošu kuģi pamanījis robežsargs Ž.R.
Aculiecinieku ir daudz, tāpat kā lietisko pierādījumu. A.Grečko (А.Ф.Гречко), kas ir autoratīvs speciālists šai nozarē, pieder videolenta ar tajā iemūžinātu lidaparātu.
1990.gada septembrī Biškekas (tolaik Frunze) 10.mikrorajona milicijas daļā pienāca signāls, ka virs galvaspilsētas dienvidu nomales virs meža stādījumiem tiek novērots gigantisks "šķīvis." Uz notikumu vietu izbrauca iecirkņa dežurants Kapugins (Калугин), radists Savosčins (Савосчин) un vienas no izmeklēšanas nodaļas priekšniekiem - Timurs Isakovs (Тимур Исаков). Nonākuši notikuma vietā, tie patiesi ieraudzīja levitējošu objektu diametrā vairāk par 100 metriem, kam bija kas līdzīgs iluminatoriem pa perimetru un kupols. No objekta uz zemi gāja gaismas stars. Isakovs tūdaļ pat sāka fotografēt. Fotogrāfijas atrodas pie viena no Isakova kolēģiem, taču ir vājas kvalitātes. Pēc tam objekts devās uz kalniem. Miliči mašīnā tam sekoja, tomēr panākt "šķīvi" neizdevās. Pie Ortosajas (Орто-Сай) ciema objekts mijkrēslī pazuda aiz pakalniem, veica tur īslaicīgu nosēšanos, izsauca ugunsgrēku un pazuda no redzes lauka. Miliču vaziks "iestrēga," tie ar kājām uzkāpa pauguros, nofotografēja tikai apdedzināto NLO nosēšanās vietu. Tāds nu bijis šis neparastais gadījums, kad pēc iedzīvotāju izsaukuma NLO ķērusi milicija.

Saites.
Isikula ezers.
NLO novērojumi.