Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Lovelokas alas giganti

Lovelock Cave.
Sarkanmatainu lielcilvēku atliekas, kas esot uzietas Nevadā, Lovelokas alā.

Atrašanās vieta. Tā atrodas Nevadas pavalstī ASV, 35 km attālumā no tāda paša nosaukuma pilsētiņas (arī 70 jūdzes jeb 112 km uz ZA no Reno).

Indiāņu leģendas stāstījušas par tiem kā agresīviem milžiem un kanibāliem. Par Lovelokas alā dzīvojušajiem milžiem stāstīja paijutu cilts indiāņu folklora, šie giganti tiek saukti par Si-Te-Cah. 

Izpēte. Ilgu laiku par noslēpumaino alu nelikās ne zinis, kamēr vairāku mumificētu milzu ķermeņu atliekas uzgāja gvano vācēji 1911.gadā. Atrasto augumi bija 2–2,5 m garumā, ar rudiem matiem. Lai cik tas nebūtu dīvaini, bet tā laika zinātnieki nevēlējas pētīt šīs atliekas un vairums atradumu gāja bojā, jo daļu kaulu strādnieki vienkārši izmeta. Kāds vietējais daļu atlieku savāca savā šķūnī, taču tas nodega.
Laimīgā kārtā viens no šiem atrastajiem milža galvaskausiem saglabājies līdz mūsdienām. Tas ir gandrīz 30 cm augsts un atrodas starp dažādiem citiem Lovelokas artefaktiem Humbolta muzejā Vinemukā (Vinnemucca) Nevadas pavalstī. Citi artefakti no alas tiek glabāti Nevadas Valsts vēstures biedrības muzejā Reno.

Kritika. Tomēr pētnieks Adrē Majors uzskata, ka skeleti bijuši normāla izmēra. Tāpat viņš uzskata, ka melnie mati tikai pēc nāves ieguvuši sarkanīgu nokrāsu ārējās vides apstākļu ietekmē.

Lovelokas mūmija. Lovelokas mūmija ir 9000 gadu veca. Minēta ala atrodas Nevadas pavalstī. Mūmija pieder kaukazoīdiem.

Saites.
Milži.