Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Mičigana trijstūris

Trijstūra formas anomāla zona Mičigana ezerā.

Atrašanās vieta. Mičigana ezerā, tā virsotnes veido 2 pilsētas - Manitovoka (Viskonsīnas pavalsts) un Ludingtona (Mičigana pavalsts) un asais stūris atrodas ezera dienvidu krastā Mičigana pavalsts teritorijā. 

Apraksts. Daudzus gadus mistriskais trijstūris izsauc neizpratni paranormālistu vidū, jo tājā notikušas patiesi dīvainas lietas. 

Vēsture. Anomalitāti var izsekot no XVII gs. Tolaik vēl tika meklēti un attīstīti dažādi tirdzniecības ceļi.
1679.gadā savā pirmajā braucienā devās viens no lielākajiem sava laika buriniekiem Le Griphon, kas grasījās meklēt ziemeļrieteņu ceļu uz Ķīnu un Japānu. Viss noritēja labi, lidz kuģis sasniedza Mičigana ezeru un pazuda. Protams, kuģis varēja gluži vienkārši nogrimt, tomēr neparasti ir tas, ka kopš tiem laikiem neviens tā arī nav spējis uziet jebkādas šīs katastrofas pēdas.
1883.gadā koka buksiera "Mērija Makleina" komandas locekļi, kas strādāja Čikāgas ostā, pastāstīja dīvainu notikumu. Viņi apgalvoja, ka redzējuši ezerā varenus ledus bluķus, kas 30 minūtes krituši no gaisa. Tie apgalvoja, ka ledus gabali bijusī tik lieli, ka viegli spējuši iebuktēt buksiera koka korpusu.
1921.gadā Mičigana trijstūrī pazuda kuģis Roza Bella ar 11 komandas locekļiem uz klāja. Atšķirībā no citiem gadījumiem, šī kuģa atlūzas tika uzietas peldam ezerā, bet bojā gājušo komandas locekļu līķi gan ne. Bez tam tika noteikts, ka kuģis cietis katastrofu sadursmes dēļ, kādai būtu bijis nepieciešams vēl viens kuģis, kurš nekādīgi neatradās. Tā arī netika noskaidrots , ar ko gan būtu sadūries "Roza Bella."
1937.gadā kuģis "O.M.Makfarlands" kapteiņa Džordža Donnera vadībā devās uz Vašingtona ostu Viskonsīnā. Kapteinis devās atpūsties uz kajīti, palūdzis komandas locekļus to pamodināt, kad kuģis tuvosies ostai. Tā arī darījuši un īstajā brīdī klauvējuši pie kajītes durvīm, taču atbildi nesaņēma. Komandai par lielu izbrīnu kajīte bija aizslēgta no iekšpuses, durvis uzlauza, taču kapteinis bija pazudis bez pēdām.
1950.gadā Mičigana trijstūrī notika nāvējoša aviokatastrofa. Aviokompānijas «Northwest Orient Airlines» reiss 2501 ar 55 pasažieriem un 3 komandas locekļiem devās no Ņujorkas uz Mineapoli. Lidaparāts nonāca anomālas turbulences zonā un pēcāk pavisam pazuda no radaru redzamības Mičigana ezera rajonā. Lidmašīnas atlūzas tā arī netika uzietas.

Saites.
Anomālās zonas.
Mičigana ezers.