Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Melnie helikopteri

Melni nezināmas izcelsmes helikopteri, kurus ufologi saista ar Atnācējiem vai slepeniem ASV valdības projektiem.

70.gadu sākumā ASV Vidējos Rietumos bija simtiem gadījumu, kad lopi nogalināti šausmīgā un neizskaidrojamā veidā. Fermeri ziņoja, ka to vietu tuvumā, kur notikuši dzīvnieku sakropļošana, manīti helikopteri. Dažreiz helikopteri parādījušies tieši pēc notikuma. Tie raksturoti kā melni, bez pazīšanās zīmēm, lido bez skaņās (tas ir dīvaini, cik zināms, helikopteri ir visai paskaļi lidaparāti).
1974.gadā News Week rakstā "Pusnakts marodieri," vēsta, ka virs fermas, kur atrasti sakropļotie dzīvnieki, manīti melnie helikopteri. Tie naktī dzinušies pakaļ nelaimīgajiem dzīvniekiem.
Noslēpumainie helikopteri 1975.gadā bieži novēroti Teksasas pavalstī, kur bija vairāki lopu sakropļošanas gadījumi. Izmeklēšana nedeva nekādu skaidrību. Militārās iestādes, piemēram, Bergstonas gaisa karabāze pie Ostinas Teksasas pavalstī, strikti noliedza, ka viņiem ar helikopteriem būtu kaut kāds sakars.
Varbūt noslēpumainie helikopteri piederēja slepenajiem dienestiem? Tas ir visai iespējams. Taču tas nenozīmē, ka slepenie dienesti būtu vainojami dzīvnieku sakropļošanas gadījumos. Drīzāk viņi sekojuši un seko citplanētiešu aktivitātēm. Šajā gadījumā slepenie dienesti, iespējams gribējuši noskaidrot, kas vainojams dzīvnieku sakropļošanas gadījumos.

Noslēpumaino helikopteru gadījumā arī eksistē vairākas hipotēzes:
1. Citplanētieši vai citu paralēlo pasauļu iedzīvotāji ķer lopus saviem eksperimentiem.
2. Narkobaroni. 1970.gados visizplatītākā versija.
3. Lopu dzinēji. Nez kamdēļ to darījusi viņi, it kā lai iemānītu brīvi klaiņojošos lopus(!?).
4. Naftas kompānijas. Naftinieki slepus izgriežot lopiem orgānus, lai tādējādi novērtētu zemes dzīļu sastāvu.
5. Sektanti - lidojošie sektanti! Forši!
6. Militāristi - tie tādējādi izmēģinot ķīmiskos un bioloģiskos ieročus.

Betijas Kešas, Kolbijas Lendrumas un Vikijas Lendrumas stāstījums arī vēsta ko līdzīgu. Sievietes bijušas no Deitonas (ASV). 1980.gada 29.decembrī, atgriežoties mājās, debesīs virs šosejas netālu no Hafmenas (Teksasā) ieraudzīja "ugunīgu dimantu." Visas trīs izkāpa no mašīnas, lai to labāk aplūkotu. Keša, kura visilgāk atradās ārpus automašīnas, guva apdegumus, tai sākās arī caureja, krita ārā mati un pasliktinājās redze.
Pēc tam apmēram 24 melni helikopteri aplenkuši objektu un sekojuši tam. Pētnieks Džons Šuslers nācis pie secinājumiem, ka tie bijuši divlāpstiņu helikopteri Chinuk, iespējams, CH-475. Šie helikopteri parasti tiek izmantoti kravu un karaspēka pārvadāšanai, kravas mēdz pārvadāt arī piekārtā veidā.
Te nu jāņem vērā, ka visiem lidaparātiem stingri jāziņo par saviem plānotajiem lidojumiem. Cik noprotams, "melno helikopteru" gadījumā tādas ziņas nav tikušas fiksētas - gan jau vietējie ufologi ir tincinājuši!

Ufologs Leonards Stringfīlds savā ziņojumā "NLO katastrofu atliekas: informācijas vākšana" stāsta par kādu interviju, ko tam sniedzis kāds "Pulkvedis X" no ASV GKS. Pulkvedis apgalvo, ka ASV GKS uztur rezeves helikopteru grupas bez pazīšanās zīmēm tālīnās un apakšzemes bāzēs. To uzdevums esot tieši un vienīgi izsekot NLO un savākt to avarējušās atliekas, ja tādas gadītos!
Līdzīgu paziņojumu sniedzis vēl kāds amerikāņu militārists ar segvārdu "Vanags" Kešas un Lendrumas notikuma sakarā: "Aparāts, kuru tas redzēja, bija citplanētu, ko pilotēja kara lidotāji. Viņi ziņoja pa radio, ka, viņuprāt, aparāts draud avarēt - tā ir militāristu standartprocedūra avārijas gadījumos." Tālāk "Vanags" pavēstīja, ka militāristu gūstā esot citplanētieši, kas ēdot tikai zemeņu saldējumu!
Mazajam Zaļajam arī garšo zemeņu saldējums, un vienmēr ir bijis prieks, ka ufologiem ir tik nopietni un uzticami informācijas avoti! 

1994.gada maijā Luziānas pavalsts Harahanas pilsētiņā melns helikopteris 45 minūtes gandrīzlīdz prāta aptumsumam vajāja kādu pusaudža skolnieku. Spēku izsīkumā tas beidzot sakņupa pie zemes ļaujoties liktenism. No helikoptera iznāca divi radījumi un pavērsa pret jaunieti tādu kā ieroci. Pēcāk skolnieks apgalvoja, ka tam neesot ne jausmas, ka'deļ helikopteris izvēlējies tieši viņu, un kādēļ Atnācēji viņu tūdaļ pat palaiduši vaļā.
Jau nedēļu pēc notikuma ar pusaudzi mīklainais melnais helikopteris dzinās pakaļ kādam auto pie Vašingtonas. Šoferis pēc tam stāstīja, ka no tā pa virvju kāpnēm nolaidušies kādi radījumi melnā un ar ieročiem. Aplūkojuši vadītāju un pasažierus, tie tikpat nesatricināmi pacēlušies atpakaļ un pazuduši mākoņos.

Tādu gadījumu 1994.gadā bijis 6 gabali, bet pienācīga skaidrojuma tiem nav.