Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Urbumi, anomāli

Скважины аномальные.
Neparasti dziļi urbumi, pie kuriem nav konstatētas nekādas tehnikas lietošanas pēdas, kā arī izņemtā zeme.

Apraksts. Tādu urbumu malas parasti ir līdzenas vai gofrētas. Sienu materiāls - sablīvēta un noslīpēta vai apkususi zeme. Šādu urbumu parādīšanās laiks - parasti vai nu nakts, vai nu tas nav zināms. Var parādīties kā pilnīgi neapdzīvotos apvidos, tā arī  burtiski divu soļu attālumā no mājām., kurās visu laiku atrodas cilvēki, kuri neko nav dzirdējuši vai jutuši.

Hipotēzes:
1.  Pazemes raķešu izmēģināšana. Kādreiz padomju krieviem ptiesi esot bijusi tāda eksperimentāla raķete, kas veica vairākus pazemes lidojumus. Tomēr nu šādi izmēģinajumi ir pārtraukti, un pēdējā tāda raķete palika zem zemes kaut kur Maskavas apgabala rieteņos.
2.  Lāzera urbšana. Teorētiski lāzeris zemē spēj izdedzināt atveres, tomēr pašlaik uz Zemes nav aparatūras, kas spēj izdedzināt tādu izmēru šahtas. Nav skaidrs, kādēļ šādus urbumus būtu jāveic ārpus poligoniem. Bez tam tāds lāzeris svērtu daudzas tonnas, tāda aparāta pielietošana atstātu zemē acīmredzamas pēdas.
3.  Atnācēji ņem Zemes grunts paraugus. 1980.gadu ufologi šādus "urbumus" mēdz saistīt ar "ugunīm debesīs," kādas vietējie patiesi novēro kādu laiku pirms "urbumu" parādīšanās. Tomēr tieši NLO pierādījumi nav konstatēti. Tomēr interesanti, ka dažu Apļu (domāti Apļi laukos) centros uzieti tādi urbumi.
4.  Lodveida zibeņu darbības rezultāts. Šādu hipotēzi izvirzīja V.Černobrovs (В.Чернобров) 1990.gadu vidū pēc tam, kad viņa vadītais Kosmopoisk bija izpētījis dažus šādus "urbumus" Medvedickas grēdā ar jauši apkusušām malām. Šīs gludās ejas dziļumā taisnā leņķī mainīja vizienu uz sāniem - nekāda lāzertehnika ko tādu neiespētu.

Saites.
Apļi laukos.