Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Mena, ASV pavalsts

Pavalsts ASV.

Aplūkojamie objekti.
      Nantakita.
"Kanādas trijstūris." Arī šeit, lai gan vairāk Kanādā.

Baksporta.
Pēda uz kapakmens. Baksportā Mēnas pavalstī tāpat kā Masačusetsas Salemā bija izcēlusies histērija raganu sakarā. Pilsētas dibinātājs pulkvedis Džonatans Baks lika vajāt kādu vecu sievieti kā raganu, jo viņai bija uz priekšu izvirzīts zods un nedaudz ekscentriska uzvedība.
Sieviete apzvērēja, ka nav vainīga, taču Baks neatlaidās no tā, ka viņa kalpo velnam, un lika viņu spīdzināt līdz atzīsies. Rezultātā sievieti sodīja ar nāvi, bet pirms nāves viņa nolādēja pulkvedi. Tā teica, ka Baka bāves brīdī uz pulkveža kapa parādīsies viņas kājas nospiedums un tas būs par pierādījumu tās nevainīgumam.
Laikam jau noraizējies par vecās sievietes lāstu, Beks uz nāves gultas vēlējās kapakmeni „bez kāda defekta.” Radinieki izpildīja vēlēšanos un uz kapa guldīja sniegbaltu akmens plāksni. Tomēr drīz kapracis un mācītājs pamanīja, ka uz akmens parādījās plankums. Ar katru dienu tas kļuva jo skaidrāks, līdz izveidojās par sievietes pēdas nospiedumu. Baka ģimene tūdaļ nolīga akmeņkali, kurš plankumu iznīdēja. Tomēr tas parādījās atkal pēc dažām nedēļām.
Pie kapa nāca ziņkārīgo bari. Tāpēc mantinieki kapakmeni novāca un tā vietā uzstādīja citu. Pēc kāda laika pēda parādījās arī uz tā.

Saites.
Amerikas Savienotās valstis.