Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Oklendā novērotie NLO bija daļa no lētas elektroenerģijas reklāmas kampaņas

Pirms vairākām nedēļām Jaunzēlandes pilsētā Oklendā nolaidās citplanētiešu zvaigžņu kuģi. Vairāki aculiecinieki ziņoja par debesīs novērotām savādām gaismām. Sociālajos tīklos zibenīgi izplatījās sensacionāli NLO fotoattēli. Taču vēlāk, par lielu sarūgtinājumu ufoloģijas interesentiem, atklājās, ka NLO novērojumi debesīs virs Oklendas ir sastāvdaļa kādai reklāmas kampaņai, kuras ietvaros tiek reklamēts lētas elektroenerģijas piedāvājums.

Kompānija Energy Online, kura piedāvā lētu elektroenerģiju, nolūkā palielināt savu tirgus daļu, reklamējot savus pakalpojumus, diezgan atjautīgi un viltīgi izmantoja cilvēku interesi par NLO fenomenu.

NLO efekta radīšanai izmantoti uzņēmuma Raglan projektēti bezpilota tālvadības lidaparāti ar astoņiem rotoriem. Lidaparāti-roboti bija aprīkoti ar LED gaismām, kuras tad arī radīja NLO atgādinošu apļveida formu. Kompānija savu reklāmas triku bija izplānojusi tik perfekti un reālistiski, ka ne tikai vienkāršie iedzīvotāji, bet pat Oklendas varas iestādes noticēja, ka pilsēta piedzīvojusi īstu NLO parādi.

"Mēs vēlējāmies ar šo neordināro akciju iekarot daļu Oklendas tirgus un informēt patērētājus par to, ka ir pieejama lēta un kvalitatīva enerģija. (..) Šis pasākums apliecina, ka intriga un mistērija, kas apvij NLO fenomenu, vēl arvien ir dzīva un stipra šajā ostas pilsētā," - savā paziņojumā sacīja Energy Online pārdošanas menedžeris Džeisons Kristini-Krovfords.

Pirms pieciem gadiem, 2009.gada 26.oktobrī arī Latvijas plašsaziņas līdzekļus pāršalca tikpat sensacionāla ziņa par Mazsalacā nokritušu meteorītu, kas zemē izsitis milzīgu bedri. Tiesa, tās pašas dienas laikā tika noskaidrots, ka meteorīta nokrišana patiesībā bija mobilo sakaru operatora Tele2 inscenēts pseidonotikums, arī, lai reklamētu lētos tarifus.

Avoti:
au.ibtimes.com
tvnet.lv

Brīvpieejas materiāls. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.