Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Relaksācija, kuru ir pelnījis katrs no jums

[Reklāmas materiāls]

Katram cilvēkam ir jāatrod laiks atpūtai jeb savu resursu atjaunošanai. Atpūties cilvēks ir priecīgs un harmonijā ar sevi. Kā atjaunot resursus un savu pašsajūtu? Floutinga centram Floaty ir lielisks piedāvājums, kas varētu interesēt daudziem cilvēkiem, kas meklē veidu gan kā relaksēties, gan uzlabot savu pašsajūtu.

Floutings tiek uzskatīts par ļoti labu relaksācijas un strasa mazināšanas veidu, jo nav nekāds noslēpums, ka daudzu cilvēku ikdiena ir ļoti stresaina un saspringta. Bet ne visi cilvēki ir atraduši veidu, kā šo stresa līmeni savā ikdienā samazināt.

Floutinga sesija norisinās slēgtā kapsulā, kas vizuāli kādam varētu atgādināt solāriju, bet uzreiz vēlamies teikt, ka šīm divām lietām nav nekādas saistības. Floutinga kapsulā ir aptuveni 30 cm ūdens, kuram ir pievienots Epsom sāls, kura sastāvā ir magnija, sēra un skābekļa kombinācija. Pateicoties šai kombinācijai ķermenis spēj brīvi peldēt ūdenī bez nekādas piepūles.

Šajā bezsvara stāvoklī jāļauj galvai brīvi atrasties ērtā pozīcijā un pārējam ķermenim atslābt, lai iegūtu maksimālu efektu no floutinga sesijas apmeklējuma.

Ir cilvēki, kas floutinga sesijas laikā spēj ieiet ļoti dziļā meditatīvā stāvoklī, kas palīdz atslābināt gan prātu, gan garu. Jāņem vērā, ja vēlaties pēc iespējas ilgāk noturēt floutinga sesijā iegūtās sajūtas un integrēt tās ikdienā, tad floutinga sesijas ir jāapmeklē regulāri.

Ja vēlaties izmēģināt burvīgo floutinga sesiju un izjust sniegtās priekšrocības, tad sazinieties ar centru Flotay pa tālruni +371 280 77 666 vai izmantojiet pieteikuma formu mūsu mājas lapā floaty.lv. Piesakiet floutinga apmeklējumu sev ērtā laikā. Jūsu ērtībai strādājam katru dienu no plkst. 10.00 līdz 22.00, atrodamies Rīgā, Brīvības ielā 76 -V.