Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Objekts debesīs Raganu mājiņas autoplača fotogrāfijā

22.08.2017 savā tvitera kontā  TV žurnālists Gustavs Terzens ar izsaukumu "Tas ir noticis!" publicējis šo fotogrāfiju. Te Godāmajam Lasītājam paskaidrosim, ka ilgu laiku šī mājele Rīgas-Tukuma ceļa labajā malā stāvēja tukša un neapdzīvota un garāmbraucošie bija to pat iesaukuši par "Raganu mājiņu" tās spicās formas dēļ. Ainavu padarīja vēl bēdīgāku pamestā tankštelle ceļa otrā pusē - to beidza darbināt tad, kad naktī laupītāji nošāva benzīntanka darbinieci. Pamestība valdīja daudzus gadus līdz beidzot šovasar šai problemātiskajā vietā tomēr uzradies jauns saimnieks - tika uzbērti stāvlaukumi un parādījās citas apdzīvotības pazīmes. Tādēļ arī saprotams Terzena kunga sajūsmas sauciens - "Tas ir noticis!"

Savukārt Aliens.lv acīgais lasītājs Zigurds Strīķis uzdevis jautājumu pavisam citā sakarā - "Kas tas par daiktu virs melnās mašīnas?" Patiesi - virs stāvlaukuma mašīnām mākoņa augšmalā redzams izstiepts cigārveida objekts piena baltā gubu mākoņa krāsā. Vai tas būtu balts spēļu balons, foto gļuks vai tomēr Terzena kungam būtu izdevies nejauši uzņemt NLO?

Lai nu kā, vēlam jaunajam "Raganu mājiņas" īpašniekam veiksmi un panākumus jaunajā vietā, cerot, ka dīvaini lidojoši objekti nekādi netraucēs saimniekošanai.

P.S. Sazvanoties ar pašu G.Terzenu uzzinājām, ka viņš nav šīs bildes autors, bet "izzvejojis" to no Ģīmjgrāmatas. Līdz ar to mūsu rīcībā nav fotouzņēmuma oriģināla, ceram, ka tikai pagaidām.