Bijušais senators: veterānu liecības par NLO ietekmi uz kodolraķešu palaišanas iekārtām pierāda, ka ASV valdība slēpj informāciju

3.maijā ABC News sniegtā intervijā bijušais, no Aļaskas ievēlētais ASV senators Maiks Greivils paziņoja, ka valsts gaisa spēkos dienējušu virsnieku liecības par nezināmu, noslēpumainu lidojošu objektu ietekmi uz amerikāņu starpkontinentālajām balistiskajām raķetēm (SBR) skaidri atklāj valdības augstāko amatpersonu melus, kad tās apgalvo, ka neko nezin par nacionālo drošību skārušiem incidentiem ar NLO iesaistīšanos.

Greivils, kurš plašāku atpazīstamību pirmo reizi ieguva 1971.gadā, kad publiskoja tobrīd vēl slepenus Pentagona dokumentus, kas apliecināja ASV valdības veiktās ļaunprātības Vjetnamā, žurnālistiem teica, ka atvaļināto militārpersonu - kapteiņa Roberta Selasa, Brūsa Fenštermahera un Deivida Šindeļa, kā arī policista, seržanta Deivida Skota teiktais ir pielīdzināms "kūpoša stobra" pierādījumiem visā jautājumā par valdības slepenību NLO sakarā.

Kapteinis Selass bija viens no septiņiem ASV Gaisa spēku veterāniem, kas 2010.gada 27.septembrī piedalījās NLO un kodolraķešu saistību pētošā Roberta Heistingsa rīkotajā preses konferencē, kas tiešraidē tika pārraidīta kanālā CNN. Veterāni plašajai skatītāju auditorijai pastāstīja par gadījumiem aukstā kara laikā, kad NLO ietekmējuši kodolraķešu palaišanas iekārtu darbu.

R.Heistingss, kurš NLO saistību ar kodolraķetēm pēta jau 40 gadus un šajā sakarā ir intervējis vairāk nekā 130 bijušos karavīrus, savā mājas lapā raksta, ka attiecīgi incidenti ASV tikuši novēroti jau kopš 1948.gada un turpinās joprojām, arī pēc Aukstā kara beigām - pēdējais ziņojums par NLO novērojumiem kodolbāzes tuvumā Montānas pavalstī saņemts 2012.gada oktobrī.

Zīmīgi, Heistingss norāda, ka NLO klātbūtne raķešu bāzēs nereti bijusi kas vairāk par vienkāršu novērošanu un saistījusies ar tiešu un nepārprotamu ietekmi uz palaišanas iekārtu mehānismiem. Daudzi ziņojumi no ASV atomraķešu bāzēm (kā arī līdzīgi atslepenoti PSRS dokumenti) vēstī par neizskaidrojamu iekārtu darbības pārtraukumu laikā, kad tuvumā gaisā karājušies NLO.

Heistingsa mājas lapā ufohastings.com ir publicētas vairākas no viņa rīcībā esošajām liecībām. Tā piemēram atvaļinātais gaisa spēku pulkvedis Dvainijs Arnesons savās notariāli apstiprinātajās atmiņās raksta: "1967.gadā es biju Komunikāciju centra atbildīgais virsnieks Melmstromas gaisa spēku bāzē Montānā. (...) Vienlaikus es pildīju arī galvenā slepenā dienesta virsnieka pienākumus un citu pienākumu vidū nosūtīju apkalpēm raķešu palaišanai nepieciešamos autentifikācijas kodus. (...) Kādā datumā, kuru precīzi neatceros, komunikāciju centrā pienāca ziņojums par NLO. (...) Atceros, ka lasīju, ka NLO redzēts karājamies gaisā pie kādas palaišanas šahtas. NLO bija redzējusi gan raķetes apkalpe, kas atradās tobrīd šahtā, gan tobrīd ieradusies maiņa. NLO tika aprakstīts kā metālisks, apļveida un, kā es sapratu, tūlīt pēc tam raķešu palaišanas iekārtas izslēdzās. Kāds, iespējams uz NLO klāja, bija to izslēdzis, tādējādi, lai iekārtu nevarētu novietot starta pozīcijā."

Heistingss uzskata, ka tādā veidā kādas tehnoloģiski augstāk attīstītas civilizācijas pārstāvji no mums nezināmas vietas visumā, Zemes iedzīvotājiem pagaidām nezināmu iemeslu dēļ vēlas nodrošināt mūsu ilgtermiņa izdzīvošanu. Šīs būtnes, regulāri izslēdzot raķešu palaišanas iekārtas, ir sūtījušas signālu ASV un Padomju Krievijas valdībām, cenšoties norādīt, ka to rīcībā esošo masveida iznīcināšanas ieroču krājumi apdraud cilvēces pastāvēšanu un planētas ekosistēmu.

Avots:
http://www.ufohastings.com

Pirmo reizi publicēts 16.05.2013.