Vai drīzuma tiks atslepenoti ASV valdības dokumenti par NLO?

Daudzi ufologi visā pasaulē ir pārliecināti, ka kopš 1947.gada jūlija, kad netālu no Rozvelas, Ņūmeksikas tuksnesī avarēja NLO, tikām ASV un citu pasaules valstu līderi ir vienojušies kopīgā sazvērestībā slēpt patiesību par citplanētiešu apmeklējumiem.

1947.gada 8.jūlijā Rozvelas gaisa spēku bāzes preses virsnieks Valters Hauts izplatīja preses relīzi, kurā pavēstīja par tuvējā rančo avarējušu “lidojošo šķīvīti.”
Nākamajās dienās, kad jau valodas par avarējušu citplanētiešu kuģi bija izplatījušas pa visu ASV, militāristi paskaidroja, ka pie Rozvelas atrasts nokritis meteoroloģiskais balons.

Vēlāk “liecinieki” stāstīja, ka avarējušajā citplanētiešu kosmosa kuģi atrasti humanoīdu līķi, kuri kopā ar lidaparāta vraku aizvesti uz Zonu-51. Starp it kā citplanētiešu mirstīgo atlieku redzējušajiem lieciniekiem bija arī Valters Hauts (Sk.: "Publicē audioieraksta fragmentu ar liecinieka "apstiprinājumu" Rozvelas NLO katastrofai", aliens.lv, 12.12.2012.).

Vēl līdz pat šim nav atbilžu uz šādiem jautājumiem:

1. Kas 1947. gada jūlijā pie Rozvelas nokrita - citplanētiešu kosmosa kuģis vai kas cits?
2. Vai tā paliekas kopā ar citplanētiešu līķiem joprojām tiek uzglabātas Zonā-51?

Demokrātu partijas prezidenta kandidāte Hilarija Klintone savā priekšvēlēšanu kampaņā sola panākt slepeno dokumentu par NLO publicēšanu

Šī gada sākumā demokrātu izvirzītā ASV prezidenta kandidāte Hilarija Klintone pauda interesi par NLO, paziņojot, ka, kļuvusi par Baltā nama saimnieci, darīs visu, lai visi slepenie dokumenti par neidentificētiem lidojošiem objektiem tiktu nodoti sabiedrības rīcībā, respektīvi, kļūtu brīvi pieejami jebkuram interesentam.

Klintone pavēstīja, ka viņa, kļuvusi par ASV prezidenti, cīnīsies par to, lai tiktu atklāta patiesība par to, kas notiek slavenajā Nevadas pavalstī esošajā slepenajā militārajā bāze Zona-51, kur, kā uzskata daudzi ufologi, joprojām slepenībā tiek glabātas liecības par citplanētiešu tehnoloģijām.

Hilarija Klintone jau daudzus gadus izrādījusi interesi par NLO, kā arī atbalstījusi centienus panākt ar NLO saistītu dokumentu atslepenošanu.

"Šogad gatavojoties novembrī paredzētājām prezidenta vēlēšanām, Klintone savu nostāju par NLO ir formulējusi tik skaidri un nepārprotami," - raksta express.co.uk, "ka nevienam no NLO x-failu atklāšanas atbalstītājiem nav šaubu par ko jābalso, ejot pie vēlēšanu kastēm."

Klintonu ģimenes interese par NLO

Savā laikā ar NLO saistītu slepenu dokumentu publicēšanu centās panākt arī Hilarijas Klintones vīrs, bijušais ASV prezidents Bils Klintons, taču tas viņam nav izdevies.

1995.gadā ASV prezidents Bils Klintons Vaiomingā satikās ar miljardieri Laurensu Rokfelleru (Laurance Rockefeller), lai apspriestu t.s. “Rokfellera iniciatīvu,” kura paredzēja nodot atklātībā iepriekš kā slepenus klasificētus dokumentus par NLO.

Bils Klintons reiz atklājis masu mēdijiem, ka viņš, būdams vēl ASV prezidents, licis izmeklēt sensacionālus apgalvojumus par Zonu-51. Viņš atzina, ka tur tiek attīstītas tehniskās lidaparātu neredzamības (stealh) tehnoloģijas, taču noliedza, ka slepenajā militārajā bāzē atrodas citplanētiešu tehnoloģijas un to mirstīgās atliekas.

Hilarijas Klintones vēlēšanu kampaņas vadītāja Džona Podestas cīņa par NLO x-failu atklāšanu

Par Hilarijas Klintones apņēmību pēc ievēlēšanas par ASV prezidenti atslepenot slepenus dokumentus par NLO publiski runā arī viņas kampaņas vadītājs Džons Podesta.

Divdesmit mēnešus pēc tam, kad Bils Klintons bija pametis Balto namu, Podesta Nacionālajā preses klubā paziņoja, ka slepenie dokumenti par NLO tiks publicēti 2002.gada 22.oktobri. Pēc gada viņš atkārtoja šo pašu paziņojumu.

Apņēmību padarīt slepenus dokumentus par NLO pieejamus visiem Podesta pauda arī savā 2010.gadā iznākušajā grāmatā “UFOs: Generals, Pilots, and Government Officials Go on the Record by Leslie Kean.”

2015.gada februāri Podesta tviterī ierakstīja: “Mana lielākā 2014.gada neveiksme bija tā, ka nepanācu NLO failu publiskošanu.”

Savukārt 2015.gada 29.septembrī Podesta tviterī ziņoja par žurnālista interviju ar Hilariju Klintoni, iesakot nākamajā reizē pajautāt viņai par NLO un citplanētiešiem.

Slepenie materiāli par NLO varētu tikt publicēti jau vēl pirms Baraka Obamas prezidenta pilnvaru termiņa beigām

ASV prezidents Baraks Obama īsi pirms savu pilnvaru termiņa beigām dos zaļo gaismu slepenu ar NLO fenomenu saistītu dokumentu nodošanai atklātībā, ir pārliecināts vienīgas ASV reģistrētā informācijas par citplanētiešiem atklātības lobija “Paradigmu pētniecības grupas” izpilddirektors Stīvs Basets (Steve Bassett).

Intervijā ar Express.co.uk Basets pavēstīja, ka 2016.gads ieies vēsturē ne tikai ar ASV prezidenta vēlēšanām, bet arī ar lēmumu atslepenot slepenos valdības dokumentus par NLO.

Basets ir pārliecināts, ka viņa divdesmit gadu garumā ilgusī cīņa beidzot ir nesusi augļus.

Viņš domā, ka demokrātu izvirzītā ASV prezidenta kandidāte Hilarija Klintone un viņas kampaņas vadītājs Podesta tic, ka citplanētieši reāli eksistē.

Klintones pirms vairākiem mēnešiem masu mēdijos izteiktais solījums atslepenot valdības slepenos dokumentus par NLO ir salauzis savulaik prezidenta Trumena iedibināto “patiesības embargo,” uzskata Basets.

"Tas, ka demokrātu prezidenta kandidāte Hilarija Klintone, tāpat kā viņas vīrs iepriekš un viņas kampaņas vadītājs vairākkārt runā par ārpuszemes fenomeniem, liecina, ka viņu kolektīvā apziņa (collective brain trust) atzīst NLO eksistenci vai vismaz to pieļauj," - sacīja Basets. (Daudz vienkāršāks izskaidrojums ir tāds, ka Klintones polittehnologi, labi saprazdami, ka vēlēšanu rezultātu var izšķirt viena balss, ķeras pie katra līdzekļa, lai piesaistītu arī tos vēlētājus, kuri maz domā par tādām valstiski svarīgām tēmām kā veselības aizsardzība, darba vietas, starptautiskā politika, utml. - red.)

"Mēs sagaidam, ka slepenie materiāli par NLO tiks atklāti jau šogad. Es nezinu, kurš uzvarēs ASV prezidenta vēlēšanās, taču domāju, ka šo vēsturisko soli pirms savu pilnvaru nolikšanas spers Baraks Obama," - pārliecināti saka Basets.

Attēls: Viena no internetā cirkulējošajām versijām par to, kā varētu izskatīties ASV valdības slepenie dokumenti, kuros ziņots par Rozvelas incidentu.

Avoti:
express.co.uk
express.co.uk
en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident

© Aliens.lv. Pārpublicēt atļauts tikai ievērojot ŠOS NOTEIKUMUS.