Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Āderes

Esot pierādījuši, ka zemes garozas svārstības āderu zonās ietekmē organismu šūnu līmenī. Zinātnieki apgalvo, ka āderu vietās noris vertikāla enerģijas un sprieguma izlāde, kuru nav iespējams novirzīt.

Pēterpilī āderu krustpunktos XX gs. 90.gados uzceltajos mikrorajonos saslimstība ar onkoloģiskajām slimībām 3-4 gados pieaugusi 2-4 reizes.

Ir doma, ka 99,9 % vēža slimnieku uzturoties āderu krustpunktos. Rīgā āderēm bagāti rajoni ir Purvciems, Sarkandaugava un Krasta masīvs.

Ir divu veidu aderes - udens un uguns aderes. Dadzi rikstotaji - iesaceji - kludas un megina aku izrakt tur kur udens nemaz nav. Ja par uguns aderem, tad e-mistika.lv kads dzienkies intervija stasta par sim aderem.
"Ja par ūdens āderēm ir skaidrs, ka tie ir ģeoloģiski slāņi zemē, kuri aizpildīti ar ūdeni, un tās var būt dažādas: gan seklas, gan spēcīgas, tad uguns āderes ir pavisam kas cits. Uguns āderes var atrast pēc sajūtām. Šādās vietās cilvēks sajūt vieglumu, siltumu. To var izjust, turot roku virs tās. Dažreiz ziemā, nokļūstot šādā vietā, rodas siltuma sajūta. Uguns āderu izcelsmes ir dažādas. Viens no skaidrojumiem ir tāds, ka uguns āderes ir pozitīvs torsionu lauks (vērpe uz kreiso pusi). Otrs cēlonis uguns āderēm varētu būt rūdas iegulas."
Ka ari ir pieminets ka senlatviesi savas svetvietas krava akmenus uz uguns aderem. Es atceros, kautkur biju lasijis, ka vecie meistari, kas buve (buveja) baznicas, altari buveji uz uguns aderem.
Ja vairak palasa par aderem, tad viens ir skaidrs - tas dazadi ietekme dazadus organismus un augus. Cilvekam udens adere kaitiga (nav ieteicams gultu novietot virs aderem vispar).
Ar` vel viens citats.
"Skudras savus pūžņus ceļ virs āderēm, arī viņu ceļi sakrīt ar āderēm. Suns nekad negulēs būdā, kas uzcelta uz āderes, bet kaķis izvēlas miegam tieši āderu krustpunktu. Parasti puķes istabā virs āderēm nīkuļo, izņemot dažas."
Interesanti, tatad, aderu ietekme uz dzivu butni (ari augiem) ir atkariga no ta, vai aderes un dzivas butnes energetiskie lauki sakrit, vai gluzi otradi ir preteji? 

par aadereem, zinu ka vismaz dazhkaart (varbuut ne vienmeer) peec ilgaakiem gadiem, riikstniekiem raada arii uudensvada atrashanaas vietu. Tai pat laikaa, peec uudensvada iznjemshanas vel daudzus gadus turpina to vietu raadiit. Manupraat uudens leenaam atstaaj kautkaadu energjiju zemee, paiet ilgs laiks kameer vinja tur sakraajas pietiekoshaa daudzumaa, un peec tam atkal ilgs laiks kameer izzuud. Citaas vietaas varbuut ir kaadi apstaaklji kas to energjiju jau uzreiz veiksmiigi novada kautkur citur. Zinu ka riikstnieki uzskata ka no aaderes taa energjija iet uz augshu noteiktaa lenjkjii, tad mekleejot taas aareejaas izejas un meerot attalumu starp vinjaam, var izreekjinaat cik dzilji aadere.

" Attālums starp āderēm = dziļums." Manā sētā likumsnedarbojās: atālums bija 11 metri, tā arī nokalta dzīvžoga vecās egles. Bijušās āderes dziļums - 7 metri. Šķiet, interesantāka ir āderu būtība, ne praktiskais pielietojums. Ir apgalvojumi, ka āderes novērš ne tikai zilas krāsas papīrs zem gultas, bet arī noteiktas uzzīmētas zīmes. Ja tā- vai āderēm ir kāds sakars ar saprātu?

Saites.
Rīkstniecība.