Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Dzīvnieki pareģi

Sastopami gadījumi, kad dzīvnieki spēj paredzēt nākotni.

Ķēve Brīnumlēdija. Fondas kundze no Ričmondas Virdžīnijas pavalstī 1925.gadā nopirka 2 nedēļas vecu kumeļu. Jau ļoti drīz mazā ķēvīte sāka izturēties visai savdabīgi. Tā skrēja šurp jau pirms saimnieki to bija pasaukuši! Pēc dažiem gadiem ķēve, kuru nosauca par Brīnumlēdiju, jau prata skaitīt un burtot īsus vārdus, stumjot ar purnu klucīšus.

Nākotnes pareģojumi. Chicago Tribume rakstīja, ka ķēve paredzēja Rūzvelta kļūšanu par prezidentu vēl pirms tas izvirzīja savu kandidatūru.
14–17 gadu vecumā viņa pilnīgi pareizi paredzēja Pasaules kausa uzvarētāju.
50.gadu sākumā Masačūsetsas pavalsts Norfolkas apgabala policijas ierēdņi ķēvei lūdza palīdzēt atrast četrgadīgo Deniju Metsonu, kas bija pazudis jau vairākus mēnešus. Ķēve darīja zināmu policistiem, ka jāiet uz grantsbedri, kas pilna ar ūdeni. Lai gan tai vietā bija jau meklēts, policisti mēģināja vēlreiz un atrada puisēna līķi.
1955.gada oktobrī pazuda trīsgadīgais Ronijs Veitkamps no Indianasitijas. Viņš kopā ar trim draugiem bija spēlējies dārza mājas priekšā. Indiānas pavalsts policija un kādi 1 500 vietējās JKF bāzes darbinieki pārmeklēja plašu Ronija mājas apkārtni, bet no zēna nebija ne vēsts. 22.oktobrī meklēšanu oficiāli izbeidza. Pie Brīnumlēdijas griezās žurnālists Frenks Edvardss, kas tolaik bija Blūmingtonas TV ziņu redaktors, un atcerējās brīnumainos stāstuspar Brīnumlēdiju. Viņš sazinājās ar kādu draugu, kas dzīvoja netālu no Fonda kundzes.
Ķēvei jau tad bija 30 gadu, kas zirgam ir solīds vecums, bet tā joprojām „runāja”- ar purn grūstīja lielus skārda burtus, kas bija piekārti pie viņas staļļa sijas. Jautāja: „Vai tu zini, kādēl mēs esam šeit?” Atbilde: „Zēns”. Kad tai pajautāja zēna vērdu, tā atbildēja: „Rons.” Saskaņā ar ķēves teikto, zēns bija miris. Viņš nebija nolaupīts, un viņu atradīšot kādā caurumā, kas atrodas aptuveni 1,5 km attālumā no mājas. Jautājums: „Kas atrodas tuvumā? „ Atbilde: „Goba.” Tālāk ķēve norādīja, ka zeme ap zēnu ir smilšaina un ka viņš tiks atrasts decembrī ( „Dec...”).
Šo ķēves sniegto informāciju Edvardss 1955.gada 24.oktobrī paziņoja pa radio. Pēc tās divi pusaudži atrada zēna līķi. To atrada smilšainā notekūdeņu akā blakus gobai, ap 1,5 km attālumā no pēdējās redzētās vietas, decembrī, kā ķēve bija pareģojusi.

Astoņkājis Pauls – sporta pareģis.
2002(?)gadā uzminēja visu spēļu iznākumu futbola čempionātā un Spānijas uzvaru – kopā 8 spēles. Eiropas čempionātā Pauls kļūdījās vienu reizi, bet pasaules čempionātā, nekļūdījās vispār.
2010.gadā Pauls pareizi prognozēja 11 no 13 FIFA finālturnīra spēļu rezutātiem. 2011.gadā viņam par to Oberhauzenes okeanārijā (viņš tur dzīvo) uzstādīja pieminekli.
Dzimis Anglijā. Viņš dzīvo Oberhauzenes akvārijā Vācijā.
Nekļūdīgi paredzēja Vācijas zaudējumu Serbijai, lai gan sporta analītiķi uzskatīja otrādāk.
Par Vācijas zaudējumiem stulbie futbola fani draudēja molusku nozūmēt.
Pareģošana notiek tā: akvārijā tika nolaistas divas caurspīdīgas kastes ar gliemjiem, uz kastēm attēloti gaidāmās spēles dalībnieku karogi. Kaste, kuru izvēlējās Pauls, bija uzvarētāja komandai.
Pēc tam saņēma milzumu piedāvājumu no dažādiem totalizatoru rīkotājiem, bet karjeru izlēma beigt un vairāk nepareģo. Beigās viņam pašam piešķīra čempiona kausu, ko ielika akvārijā.