Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Abagneils, Frenks

Frank Abagnale.
Savākt teju 2,2 miljonus eiro 26 valstīs nebūtu pa spēkam katram, bet to viennozīmīgi spēja amerikāņu finanšu drošības konsultants un arī krāpnieks Frenks Abagneils. Pirmās noziedzīgās darbības viņš sāka veikt jau pusaudža gados - ar viltotiem čekiem puisim izdevās apkrāpt bankas, izdrukājot savu konta numuru uz tukšiem depozīta čekiem un pievienojot tos derīgiem čekiem, lai pēcāk iesniegtu bankā.

Tāpat Abagneils divus gadus maskējās kā pilots vārdā Frenks Viljams (Frank Williams), lai saņemtu bezmaksas lidojumus visā pasaulē. Vēlāk viņš 11 mēnešus slimnīcā uzdevās par pediatru, kā arī drosminieks viltoja Hārvardas universitātes tiesību zinātņu diplomu, nokārtoja Luizānas advokāta eksāmenu un pat ieguva darbu ģenerālprokurora birojā.

Pēc paša vārdiem, viltniekam piecu gadu krāpniecības laikā izdevās nomainīt četras profesijas un astoņas identitātes. Viņu pieķēra 1969.gadā, un pēcāk viltnieks izcieta cietumsodu. Šodien viņš konsultē FIB aģentus viltotu dokumentu atklāšanā un sev labi zināmos citos jautājumos. Par dēkaini pat uzņemta filma “Noķer mani, ja vari” ar šarmanto Leonardo Di Kaprio (Leonardo DiCaprio) galvenajā lomā.