Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Atnācēji

Ar apzīmējumu "Atnācēji" mēģinām apzīmēt visas tās ārpus Zemes un ārpus mūsu materiālās pasaules cēlušās radības, kas, iespējams, kaut kādā veidā nonāk, nonākušas vai cenšas nonākt mūsu pasaulē. 

Pie tām varētu pieskaitīt citplanētiešus, garu pasaules iemītniekus un pat spokus. Anglosakšu pasaulē tos apzīmē ar vārdu aliens - "svešie," no kā cēlies arī mūsu portāla nosaukums aliens.lv.

Atnācēju novērojumu vēsture. Iespējams, ka jau senajiem grieķu domātājiem bija kāds priekšstats par Atnācējiem no citām pasaulēm. Vai gan citādi Platons (IV gs.pmē.) būtu šādi raksturojis šīs neparastās būtnes kā dēmonus: „Dēmoni ir rase, ka pārspēj cilvēkus, bet pakļaujas dieviem; viņi tika radīti lai novērotu cilvēkus un viņu darbus.”
Pirmajos NLO psihožu laikos novēroja Ziemeļniekus, bet drīzumā tos nomainīja Pelēči, kas palikuši par galvenajiem figurantiem Atnācēju vidū līdz pat šim brīdim. Tieši Pelēči attēloti S.Spīlberga 1977.gada filmā "Trešās pakāpes tuvie kontakti."
Iespējams, ka Ziemeļnieku redzējumi saistīti ar aizraušanos ar teozofiju un citām mūsdienu okultajām tradīcijām, kurās iet runa par ideāliem garīgiem pārcilvēkiem, kas eksistē augstākos esības plānos.
Pelēču parādīšanos varēja stimulēt Atnācēju zīmējumi zinātniskās fantastikas žurnālos un grāmatās.
Reptīļu un kukaiņu parādīšanos varētu būt provocējušas fantastikas filmas un seriāli.

Šodien eksistē vairākas Atnācēju klasifikācijas, kas mēģina veikt neveicamo un klasificēt neklasificējamo. Tāpat, iespējams, daudzkārt šos Citpasauļu iemītniekus izdevies fiksēt fotogrāfijās. Lieku reiz tikai atgādinām, ka šo radību izcelsme, uzvedība un plāni ir tik neizprotami, ka izvirzītas visdažādākās versijas par tiem.

Iespējams, pastāv laiktelpas pārejas starp citpasaulēm, pa kurām mūsu pasaulē parādās Atnācēji - Zvaigžņu vārti.

Hipotēzes. 
1. Citplanētieši. 
2. Garu pasaules iemītnieki. Visai iespējams, ka tās ir radības, kas reizumis iespiežas mūsu materiālajā pasaulē no paralēlās vai paralēlajām pasaulēm. Nolaupīšanu gadījumos, piemēram, vispār kontakts notiekot ar astrālajām projekcijām astrālajā līmenī. Astrālās pasaules iemītnieki spējīgi pieņemt jekuru formu un izskatu, tamdēļ kļūst gandrīz vai bezjēdzīga jebkāda to klasifikācija. Tādēļ tie var pieņem Pelēča, Ziemeļnieka, Fatimas brīnuma vai kauču Preslija un Mikimauša izskatu. Tomēr, lai gan tie ir astrālie iemītnieki un gari, tomēr fiziskajā pasaulē tie ir spējīgi izraisīt fiziskus efektus - gan tieši, gan pastarpināti. Piemērs tam ir poltergeists, kura daba un mehānisms nav izprasti vēl šodien.
3. Matricas teorija. Atnācēji ir programmētās realitātes blaknes.

Saites.
Atnācēju klasifikācijas.
Atnācēju fotoattēli.
Ufoloģija.