Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Beningtonas trijstūris

Anomālā zona trijstūra formā pie Beningtonas pilsētas, kurā no 1920.-1950.gadam bez pēdām pazuda cilvēki - kopumā ap 40..

Atrašanās vieta. Trijstūra stūri izvietojās uz Glestenberijas pakalna, Beningtonā un divu ceļu krustcelēs 20 km no pilsētas.

Notikumi. 
Džeimss Tetfords (1947.g.).
Viens no Beningtonas iedzīvotājiem, kas pazuda tieši braucot kustībā no reisa autobusa. 14 liecinieki redzēja aizmugurējā sēdeklī snauduļojošo pusmūža vīrieti, bet, kad autobuss nobrauca līdz pilsētai - viņa tajā vairs nebija. Nekādas pieturas ceļā autobuss neveica, bet vīrieša mantas tā arī palika bagāžas tīklā.
Pols Džepsons (1950.g.). Piecgadīgais puika pazuda 16 dienas pirms nākamā upura - Frīdas Lengeres. Pazuda tieši no savas mājas pagalma, pie kam vārtiņi bija aizslēgti. Apkārt augsta sēta, kurai Pols nevarēja pārrāpties. Māte puiku bija atstājusi tikai uz pāris minūtēm, ielūkoties cūku kūtī. Viss tika pārmeklēts, bet Polu tā arī neatrada.
Pēdējais upuris - Frīda Lengere (1950.g.). Viņa izrādījās vienīgā, kuras līķis tika atrasts. Frīda pazuda 1950.gada 28.oktobrī pastaigas laikā ar savu brālēnu Oliveru Glestenberijas pakalna rajonā. Meitene gribēja atpūsties un apsēdās uz baļķa, bet Olivers atgāja no viņas tikai dažus metrus.Kad apgriezās, Frīdas vairs nebija. Olivers to meklēja, bet tā bija kā izgaisusi. Tai pat dienā policijas un brīvprātīgo komanda izķemmēja apkārtni metru pēc metra, bet neatrada.
Tomēr pēc 7 mēnešiem Frīdas līķi atrada blakus tam pašam nolāpītajam baļķim, pie kura tā bija pazudusi. neticami, bet līķis izskatījās tā, it kā Frīda būtu mirusi tikai pirms dažām minūtēm. Neskatoties uz patologanatoma pūlēm, arī nāves cēloni neesot izdevies noskaidrot.

Kādi spēki bija šo cilvēka pazušanu pamatā, tā arī netika noskaidrots. Arī tas, kamdēļ šai agabalā cilvēku pazušanas izbeidzās.

Saites.
Anomālās zonas.
Cilvēku pazušana.