Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Berkovics, Deivids

1976. un 1977.gados Ņujorkas iedzīvotājus terorizēja sērijveida slepkava, kurš savus upurus galvenokārt nogalināja nošaujot. Policija vairāk nekā gadu nevarēja slepkavam sadzīt pēdas. Kad beidzot tas izdevās, noziedznieks tika identificēts kā Deivids Berkovics, pazīstams arī kā Sema dēls. Kopumā viņš atņēma dzīvību sešiem cilvēkiem un vēl septiņus citus nopietni ievainoja.

Ļaunprātis atzinās visās slepkavībās un apgalvoja, ka vainīgi esot dēmoni. Turklāt Berkovics stāstīja, ka dēmoni nebija apsēduši viņu pašu, bet gan kaimiņa suni, kurš licis viņam pastrādāt nežēlīgos varas darbus.

Berkovicam piesprieda sešus mūža ieslodzījumus. 90.gadu vidu viņš mainīja savu liecību, apgalvojot, ka esot darbojies sātaniskā kultā, kas pamudinājis pastrādāt rituālas slepkavības. Vēlāk viņš atzinās, ka esot melojis par dalību sātaniskā kultā un slepkavojis seksuālu kompleksu dēļ.

Par Berkovica pastrādātajiem noziegumiem ir sarakstītas vairākas grāmatas un uzņemtas dokumentālās filmas, bet režisors Spaiks Lī radījis mākslas filmu "Sema vasara."

Saites.
Dēmoni.