Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Golems. Rotācijas lamāšanās

"Kad īsts zinātnieks dzird vārdus "torsionu lauks", tas viņa ausīs skan kā lamāšanās," teicis kāds īsts zinātnieks.
Torsion – angl. "rotācija".

Pirmais uz lamuvārdiem būs pavedinājis francūzis Elija Kartāns. 1913.gadā viņš rakstījis tā: ”Dabā jāpastāv laukiem, kurus rada rotācija.” Te nu viņš ir pārspļāvis pašu Einšteinu. Pēdējam bija ienācis prātā tik vien, ka dabā pastāv izliekums, kuru sauc par gravitāciju.

Vēl skaidrāk runā japānis Utijama: ”Elementārdaļiņām ir neatkarīgi parametri, katram no tiem atbilst lauks. Spinam – torsionu lauks. Tam ir ass simetrija – lauks no avota izplatās divu konusu veidā. Pirmās pakāpes tāldarbības lauki. Pārnesējs – fizikālais vakuums.”

Japānis laikam brauc auzās. Ievērojamais speciālists teorētiskajā fizikā, akadēmiķis Ginzburgs : „Fizika zin, ka mikro un makro pasauli nosaka četri spēka lauki: stiprās un vājās iedarbības, gravitācija un elektromagnētisms. Pēdējos piecdesmit gados notiek neveiksmīgi mēģinājumi atrast piekto spēku.”

Kādi gan var būt torsionu ģenerātori, ja pats lauks nav atrasts?

Žurnāls „International Journal of Theoretical Physics,” 1990.g.: ”Uz polarizētiem protonu stariem spēcīgi iedarbojas spinorais lauks. Novērojuši V.de Sabbatta un K.Vivarans.

1976.g. A.Tams (nejaukt ar Igoru Tammu) un V.Happers novēro, ka diviem polarizētiem lāzera stariem, ejot cauri nātrija atoma tvaikiem, šie stari pievelkas, ja ir polarizēti vienādi,un atgrūžas, ja polarizēti pretēji.

M.Ledjuks un B.Kastēns 1988.gadā novēro spinorus atomu kodolu efektus polarizēta hēlija–3 šķīdumā.

H.Haiasaka un S.Takeuči novēro rotējoša žiroskopa svara maiņu. Pie tam svars izmainās tikai pie labējās rotācijas.

Pilnīgi pretēji novērojumi ir Kozireva grupas eksperimentos: svars palielinās pie kreisās rotācijas. Tā rotē daudzas planētas, ja skatās no Ziemeļpola. Kozirevs paredzēja, ka planētām vajadzētu nedaudz izstiepties Dienvidpola virzienā. Tas arī pēc tam tika novērots.

Golems jau nejautās, vai pie labējās rotācijas NLO lidos sava Ziemeļpola virzienā. Tā varētu jautāt vienīgi Vinnijs Pūks.

Nu labi, teiks akadēmiķis Ginzburgs. Bet torsionu ģenerātori gan nav zinātniski pierādīti.

Golems arī nevienu ģenerātoru nav redzējis, bet viņu stipri pārsteidz Dr.habil.sc.ing. Gunāra Raņķa kunga attieksme pret ģenerātoru, kura fotogrāfiju viņš ir redzējis: ”...neliela kastīte ar dažiem rokturiem un konusu uz tās. Tas esot torsionu lauka ģenerātors.” Vai tad tas būtu vairāk ģenerators, ja būtu kā trīsdurvju skapis?

Protokols: par torsionu ģenerātora radīta lauka iedarbību uz izkausētu metālu tā cietēšanas laikā. Krasi izmainās metāla īpašibas. Protokolu vīzējis Ukrainas zinātņu akadēmijas viceprezidents, Ukrainas materiālu zinātnes institūta direktors V.Trefilovs.

Ukrainas Fizikas institūta atskaite, kuru parakstījis institūta direktors A.Sološenko. Tajā aprakstīti secinājumi par torsionu ģenerātora radīta lauka iedarbībību uz šķidrajiem kristāliem. Iedarbība ir konstatēta.

Sankt Pēterbugas Universitātes telekomunikāciju nodaļas atskaite par torsionu lauka iedarbību uz mikrokristāliem to veidošanās laikā. Parkstījis prorektors zinātniskajā darbā S.Galkins.

Černovickas universitātes atskaite par torsiona starojuma ietekmi uz magnetizētām sistēmām. Ietekme ir novērota. Parakstījis prorektors N.Tkačs.

Ziemeļu Medicīnisko Problēmu institūts (Krasnojarska): ”Ir konstatēta torsionu starojuma ietekme uz limfocītu skaitu asinīs un vielu maiņas procesiem šūnās.” Parkstījis institūta direktors V.Minčuks.

Tīšuprāt nepieminēju Šipovu un Akimovu (Akimova ģenerators augšējā attēlā, avots: ŠEIT), kuri par to ir ir aprakstījuši papīra kalnu.

No minētajiem citātiem neko nevar saprast par iedarbības veidu un praktisko pielietojumu, bet diez vai iedziļināties arī interesē tādiem zinātnieku kungiem, kuri par ierīces iespējām spriež pēc lieluma un ārējā izskata. Nesen redzēju pildspalvā paslēptu digitālu kinokameru ar tīri pieklājīgiem baitiem. Mazs izmērs tieši var norādīt uz augstu tehnoloģiju.

Zinātne apiet ar lielu līkumu visus jautājumus, uz kuriem nevar dot pat aptuvenas atbildes: NLO, poltergeists, brīnumainās sakritības, Finkam līdzīgus fenomenus u.c. Un ieceļ saulītē tos, agrāk noliegtos, fenomenus, kuros izdevies mazliet iekosties, piemēram teleportāciju.

Rotē viss, sākot no elementārdaļiņām līdz ministriem un galaktikām. Kādas valsts Prezidente tautas priekšā ir rotējusi pirkstu pie saviem deniņiem, droši vien norādot uz to pašu. Kāpēc rotācija ir kļuvusi par lamuvārdu, golemiem nav zināms.

Pirmo reizi publicēts 20.07.2009 Aliens.lv iepriekšējā versijā.