Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Dievmātes rādīšanās

Neparastas sievietes formu parādības dažādos laikos un dažādās pasaules vietās, kas kristīgās kultūrtelpās tiek baznīcas saistītas ar Dievmāti. Nenoliedzami šīs parādības saistitas ar Citpasauļu izpausmēm mūsu materiālajā pasaulē.

Daudzums un biežums. Kopumā tādas vīzijas esot reģistrētas ap 40 000. Šādu „balto dāmu” parādību novērošanas biežums XX gadsimtā ir vismaz 3 reizes gadā. Un tie ir tikai atklātībā nonākušie fakti, par daudziem citiem un to kopējo skaitu mēs tā arī neuzzināsim nekad.
Pētnieki noskaidrojuši, ka laikā no 1928.-1975.gadam Romas Katoļu baznīca atzinusi 230 Jaunavas Marijas parādīšanos. (Harpur, „Daimonic Reality,” 97.lpp.)

Līdzība ar fejām. Šo parādību aprakstos vērojamas stipras līdzības ar tiem redzējumiem, kādus viduslaikos stāstīja par fejām. Tādejādi ir interesanti, ka šie fenomeni – dievmātes, fejas un vēl NLO – pārklājas.

Pazīstamākie Dievmātes rādīšanās gadījumi: 

      Andoras Dievmāte. Andora.
      Asiutas brīnums. 
      Fatimas brīnums. 
Portugāle.
      Gvadelupes brīnums. Meksika.
      Laslahasas brīnums.
      Lurdas brīnums. Francija.
      Medžugorjes Dievmāte. Bosnija un Hercegovina.
      Nokas brīnums. Īrija.
      Šiluvas brīnums. Lietuva, 1608.g.
      Zeitūnas brīnums. Ēģipte.

Saistība ar astroloģiju. Jaunavība Marijai nozīmē Jaunavas zvaigznāju - VIRGIN. Zvaigznāja simbols ir izmainīts M burts. Pasaules mitoloģijā praviešus visi bieži ir dzemdējušas mātes - jaunavas, kuru vārdi sāka ar M burtu: piemēram Mirra bija Dionīsa māte un Maija bija Budas māte.

Kas tad mums rādās? Vēsturiski ir pilnīgi skaidrs, ka Dievmāte un tās kults ir pilnīgs katoļu baznīcas izdomājums. Tiktāl viss būtu skaidrs, mazliet tikai traucē tas, ka šis „izdomājums” nez kādēļ patiešām rādās. Doktors Johaness Fībags izvirzīa tā saukto ”mimikrijas” jeb pielāgošanās teoriju.

Patlaban sakarā ar Dievmātes manifestācijām ir radušies trīs tādi prātuļojumi:
1. No vēsturiskā viedokļa Dievmāte neeksistē, bet gan ir jaunās baznīcas produkts. Šāda tipa māte – dieve bija arī citās pirmskristiešu kultūrās. Tādējādi rādīties viņa nevar, un šai parādībai jābūt citiem iemesliem. Šis variants būtu pats saprātīgākais, taču Dievmāte rādās par spīti tam.
2. Pēc principa „ko tu siesi virs zemes, tas būs siets arī debesīs” (Mat., 16:19) no neīstās, izdomātās Dievmātes sanākusi īsta Dievmāte. Iespējams, tāds izskaidrojums būtu saistāms ar cilvēku kolektīvo apziņu, kas spēj radīt patstāvīgas domformas. Šie enerģētiskie veidojumi ved savu pastāvīgu dzīvi. Tomēr šis variants liekas pats neticamākais, jo tad jau Jēzus patiesi būtu „dieva dēls,” jo tā šis jautājums ir „sasiets” uz Zemes.
3. Kāds tur, augšā, ar mums spēlējas. Šis „kāds” pārvalda tehnoloģijas, kas ir nesalīdzināmi pārākas par mūsējām. Viņi izvēlas tēlus, kas ir populāri un pazīstami plašā cilvēku auditorijā, un tos projicējot, veido kontaktus ar cilvēci, tādējādi mēģinot ietekmēt vēstures un civilizācijas attīstības gaitu. Ņemot vērā to, ka Dievmāte viduslaikos bija kļuvusi, es atļaušos teikt, par popkultūras sastāvdaļu, tieši šis tēls atbilda „kāda” tālejošākiem mērķiem, un Dievmāte tika izvēlēta kā atbilstoša, lai „rādītos.” Būtībā, tikpat vienkārši šis „kāds” varētu rādīt debesīs kaut vai pīli Donaldu, ja šos Disneja tēlus būtu atzinis par pietiekami ietekmīgiem uz cilvēku prātiem. Un tikai pirmajā brīdī šī doma liekas neiespējama, jo tad atmiņā uzaust pietiekami daudzskaitlīgie gadījumi, kad NLO astronauti izskatījušies kā Elviss Presljs. Lūk arī Fībaga kunga „mimikrijas” teorija praksē! Šis variants ir pats šokējošākais, bet mums nav nekādu pierādījumu šai sakarā.

Parādību analīze. Vairumā gadījumu Dievmātes parādīšanās notikusi cilvēku (bērnu) galvās, tikai nedaudzos gadījumos (taču tomēr!) viņu redzējuši visi klātesošie. Gvadelupes gadījumā no kontakta palikusi pavisam materiāla liecība – agaves šķiedru pārklājs ar visai brīnumainām īpašībām. Fatimas gadījumā, lai gan Dievmāte parādījās tikai trim bērniem, visi pārējie varēja novērot 12 minūšu garu fantastisku Saules deju.
Visai nesaprotams tomēr ir šī mistiskā Lielā Režisora aprēķins – ar tādām izrādēm viņš uzstājās pārsvarā nomaļos un nabadzīgos reģionos. Ja viņa uzdevums būtu bijis pievērst visas cilvēces uzmanību, tad kādēļ gan tādu Saules deju neparādīt Romas Pētera laukumā brīdī, kad pāvests teic savu slaveno Urbi et Orbi.

Saites.
Kristietība.
Ufoloģija.