Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Dzjana grāmata

Grāmatā „Atgriešanās uz zvaigznēm” Dēnikens beidzot citē „Dzjan grāmatu” (The Book of Dzyan). Kā Dēnikens raksta „Vēstījumi un zīmes no Visuma,” Tibetas kriptās jau gadu tūkstošiem glābājās grāmata par slepeno dzjan mācību. Tās teksts no paaudzes uz paaudzi tika pārrakstīts un gudro papildināts ar jauniem vēstījumiem un atziņām. Saglabājušās Dzjan grāmatas daļas sanskrita valodā vēl arvien cirkulē pa pasauli un tiek pat apgalvots, ka tajā atspoguļota cilvēces vēsture miljoniem gadu garumā.

Dzjan grāmatas sestajā pantā lasāms: „Ceturtajā [pasaulē] dēliem pavēlēts radīt savus līdziniekus. Viena trešdaļa izvairās, divas - paklausa. Lāsts ir izsacīts... Vecākie rati griezās uz augšu un uz leju. Visu piepildīja mātes sēkla. Cīņa notika starp radītājiem un nīdētājiem, un kaujas par telpu; sēkla radās un radās aizvien no jauna. Rēķini, Lano, ja tu gribi zināt Tava rata patieso vecumu...” ("Vēstījumi un zīmes no Visuma")

Kad Dēnikenam prasīja, kur varētu iepazīties ar Dzjan grāmatas tulkojumu angļu valodā, viņš varēja norādīt tikai uz krievu teozofes Helēnas Blavatskas trijsējumu darbu „Slepenā doktrīna” (1888.gads).