Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Izredzētība, žīdu

Jūdu priesteri apgalvoja, ka vienīgais un visvarenais dievs Jāve izredzējis žīdu tautu, atklājies tai, lai dotu tai vienīgo pareizo dvēseles glābšanas mācību, kuru sargāt un nest visām pasaules tautām aicināti jūdi. Šo mācību Jāve esot nodevis Mozum derības formā, tāpēc derība ir svēta un dieva atklāta.

„... Es esmu Tas Kungs, jūsu Dievs, kas jūs izraudzījis no visām citām tautām.” (no 3.Moz.20:24) un „Un esiet Man svēti, jo Es, Tas Kungs, esmu svēts un Es esmu jūs izraudzījis no tautām, lai jūs Man piederat” (3.Moz.20:26).
Vispār jāsaka, ka pati kādas tauta izredzētības ideja ir visai dīvaina. Vai tiešām mēs spējam nopietni iedomāties, ka Lielais Radītājs, kas izveidojis miljardiem zvaigžņu sistēmu un planētu, lolo kaut kādus īpašu plānus sakarā ar kādu nelielu skrandaiņu bariņu, klīstošu pa tuksnesi no vienas akas līdz otrai? 

Ezras jūdu priesteru grupas "Sešu grāmatu" sastādīšanas laikā jau pastāvēja daudzas no praviešu grāmatām, no kurām pirmās parādījās jau VIII gs.pmē. Tās bija - Hozeja, Āmosa, Mikus un "Pirmsjesaja" grāmatas. Grāmatu teksti pravietoja asīriešu iebrukumu un Izraēļa valsts sagrāvi. Visdrīzāk VII gs.pmē. radās Nākuma, Cevantijas un Abakuka grāmatas. Visas pārējās "mazo praviešu" grāmatas parādījušās jau Bābeles gūsta laikā un vēlāk pēc tā. Sabiedriski vēsturiskos apstākļus, kas radīja šīs grāmatas, noteica daudzās smagās likstas, kuras cita pēc citas uzbruka Izraēļa un Jūdejas valstij. Šīm nelaimēm bija jāpiešķir jēga, balstoties uz mācību, ka žīdi ir dieva Jāves izredzēta tauta, un atrast pārdabiski reliģisku izeju no jaunā stāvokļa. Tā nu "mazo praviešu grāmatas" skaidroja kā varēja grūto dzīvi ar to, ka Jāve soda savu tautu par tās grēkiem un mierināja ticīgos ar cerību, ka Jāves dusmas pārvērtīsies žēlastībā un viņš sūtīs savai izredzētajai tautai pestītāju - mesiju.

"Pirmdzimtie ir Ādams, Ieva un, pēc laika - Jēzus. Kad no pirmo divu pēctečiem nebija jēgas, izredzēja vienu tautu. Kad nebija jēgas, to atmeta - 30-tais gads." /Golems/  
""Izredzētība" tika dota ar nosacījumu: ne fiziski, ne garīgi nejaukties ar citām tautām.Tātad ar mutāciju programmu. Par visu jāmaksā." /Golems/

Žīdu fizika. Fizikā žīdi šo to ir sasnieguši, taču fizikas zinātni viņi nav izveidojuši. Arī šodien, ja lasām par jaunākajiem fizikas atklājumiem, tad viņu uzvārdi tur nedominē. Par teorētisko fiziku pasaulē pietrūks vietas.
Viens fragments: PSRS ūdeņraža bumba: Jakovs Zeļdovičs, Vitālijs Ginsburgs, Igors Tamms, Jevgeņijs Ļivšics, Īzaks Pomerančuks, Īzaks Halatņikovs, Zahars Beļinskis, Jakovs Alperts, Boriss Gelikmans, Andrējs Saharovs.
Visa ASV fizika balstās uz Austrijā, Vācijā, Ungārijā, Polijā dzimušajiem.
Igora Šuvajeva "Dzīļu psihloģija." Reiz sāku uz titullapas izrakstīt: Freids, Adlers, Kahane, Grāfs, Brills, Meijers, Gulparcers, Openheims, Furtmillers, Veksbergs, Birnbaums u.t.t. Līdz grāmatas pusei 88 uzvārdi "izredzēto." Veca anekdote: Kāpēc vairs nerodas jaunas anekdotes? Tāpēc, ka visi aizbraukuši uz Izraēlu. 

Žīdu trakums. Žīdi paši ir pētījuši un noskaidrojuši, ka viņu intektuālās spējas lielā mērā saistās ar tuvas asinsradniecības izraisītām mutācijām. Tātad, līdz ar efektiem nāk arī defekti. Psihiskas saslimšanas to skaitā. Procentuāli žīdu vidū ir daudz vairāk trako māju pacientu nekā citām tautām. Tāpēc arī psiholoģijā tik daudz žīdu vārdu - cenšās tikt skaidrībā ar saviem personīgajiem dēmoniem. Kā Freids, piemēram.

Vislabāk tomēr žīdiem izdodas graujošu kustību organizēšana (praktiski visas sociālrevolucionārās cariskās Krievijas partijas), visa veida augļošanas pasākumi un mūzikas interpretācija (izpildītāji). Komponistu turpretī viņu vidū ir maz, lai gan, tie, kas ir - tie ir ļoti labi, kā Mendelsons, piemēram.

Galvenais - nepārspīlēt un vienlaikus pārlieku nenoniecināt žīdu lomu vēsturē, politikā un kultūrā. 

Saites.
Semītu tautas.