Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Imada Elavada reinkarnācijas gadījums

Pētnieks Jens Stīvensons pierakstīts un izpētīts, iespējams, reinkarnācijas gadījums.

Stāsts. Puisēns Imads Elavars dzīvoja nelielā Libānas ciematā drūzu apdzīvotā rajonā. Par iepriekšējo dzīvi viņš sāka runāt jau līdz divu gadu vecumam, kuru viņš dzīvojis citā ciemā Buhamzi ģimenē. Viņš bieži lūdzis vecākus viņu turp aizvest. Taču tēvs tam atteica, jo uzskatīja tās par bērna fantāzijām. Tādēļ Imads drīz iemanījās tēva klātbūtnē par to nerunāt.
Imads veica veselu virkni konkrētu paziņojumu par savu iepriekšējo dzīvi. Viņš minēja skaistu sievieti vārdā Džamila, kuru tas ļoti mīlējis. Stāstīja par savu dzīvi Hirbi ciemā, kā devies medīt kopā ar savu suni, bisi un karabīni. Uz tām nebijis atļaujas, tādēl nācās tās slēpt. Aprakstīja, ka viņam bijusi maziņa dzeltena automašīna, bet lietojis arī citus ģimenes auto. Stāstīja, ka bijis aculiecinieks tam kā viņa brālēnu sabrauc kravas auto tā sakropļojot, ka drīz pēc tam tas mirst. Pēcāk pārbaudot, pilnīgi viss izrādās patiess.

Pārbaude. Stīvensons 1964.gadā veica pirmo no vairākiem braucieniem pa šo reģionu, lai varētu aprunāties ar Imadu, kuram tobrīd bija 5 gadi. Pirms nonākšanas dzimtajā ciemā Imads izteica kopumā 47 skaidrus un noteiktus apgalvojumus attiecībā uz savu iepriekšējo dzīvi. Stīvensons vēlējās personīgi pārbaudīt katru no tiem, nogādājot zēnu Hirbi ciemā. Pēc dažām tas arī izdevās. Nonācis ciemā Imads veica vēl 16 paziņojumus: vienā gadījumā kļūdījās, vienā gadījumā izteicās neprecīzi, bet pārējie 14 bija precīzi un patiesi. 12 no tiem bija ļoti personiska rakstura un mazticama būtu iespēja tos uzzināt no blakusavotiem.
Lai gan Imads tā arī nenosauca savu iepriekšējo vārdu, pārbaudot detaļas vienīgais iespējamais variants bija viens no dēliem – Ibrahims, kurš mira no tuberkulozes 1949.gada septembrī. Brālēns gāja bojā 1943.gadā uzbraucot kravas auto. Viņš mīlēja Džamili, kura pameta ciemu pēc viņa nāves.
Vēlāk ciemā Imads atcerējās vēl kādas detaļas no iepriekšējās dzīves: kur turējis savu suni un kā to piesējis, pareizi isentificēja savu gultu, aprakstīja kā tā izskatījās agrāk. Tāpat norādīja, kur glabājis ieročus. Pazina un nosauca vārdā savu māsu Hudu. Pazina un nosauca vārdā brāli, kad tam parādīja foto. Māsa huda pajautāja, kāda bijusi pēdējā frāze pirms miršanas. Tā bijusi : „Huda, pasauc Fuadu,” kuru atzina arī Huda.

Rezultāti. No 47 apgalvojumiem tikai 3 izrādījās kļūdaini. Imads Elavars ir Ibrahima Buhamzi reinkarnācija.  

Saites.
Reinkarnācija.