Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Laika cilpa

Ar šo terminu saprot laika nobīdi - ēku, kuģu, cilvēku udc. pārvietošanu laikā. Par tādiem gadījumiem esot informācija Britu Karaliskās metapsihiskās biedrības arhīvos - tur savākti vairāk par 200 pētījumiem, kas apstiprināti no daudziem aculieciniekiem.

Šādi procesi esot ātri un neparedzami. Iespējams, nākotnes cilvēkiem ir Laika mašīna. Tomēr nav saprotams, vai tā ir fiziska cilvēka pārvietošanās laikā, jebšu ārpusķermeņa - līdzīgi astrālajiem ceļojumiem.

Laika cilpas piemērs no latviešu folkloras:
"Kādai mātei bijis mazs bērns, kurš šūpulī gulēdams vienmēr stipri raudājis. Māte nevarejusi to nekādi apmierināt. Kadreiz viņa dusmās izteikusi: "Kaut tevi velns parautu!"
Velns bērnu aizstiepis tūliņ projām un pats pārvērties par bērnu un iegulies šūpulī un kliedzis tapat kā īstais bērns vienā kiegšanā. Māte nevaredama tā apmierināt atsaukusi popu, lai tas bērnu nosvētijot ar svēto ūdeni. Pops atnācis. Sācis skaitīt pātarus un apslacijis velnu ar svēto ūdnei. Velnam tas vietas kur uzlijis svētais ūdenis stipri sāpējušas un sākušas spīdēt kā zelts. Velns beigās sāpju nevarēdams paciest izlēcis no šūpula paķēris popa bībeli un aizskrējis uz elli.
Otrā dienā pops gājis uz elli bībelei pakaļ. Ceļā viņš saticis kādu laupitāju. Tas sēdējis ceļmalā un rokā tam bijis ābols. Laupitājs prasijis kur pops iešot. Pops izstāstijis ka iešot uz elli. Laupitājs lūdzis, lai pops dabujot zināt, kādas mokas viņam bušot jaizcieš ellē. Pops bijis ar mieru apvaicāties par laupītāju, bet tad viņam tapat jāsēdot visu laiku ceļmalā, kamēr pops nākšot atpakaļ.
Pops nogājis ellē sastapis bībeles zagli un prasijis lai bībeli atdodot. Velns nedevis nepar ko. Pops gājis par to sūdzēties pie velnu virsnieka. Velnu virsniekam ieraugot popu bijušas lielas bailes, kā arī viņu pops nesāk svētit ar svēto ūdeni, tapēc viņš licis bībeli popam tūliņ atdot atpakaļ. Velns tomēr nedevis, bet tad citi sākuši šo sist. Sasituši tīri plakanu. Arī tad vēl velns bībeles neatdevis. Redzēdami kā citādi nevar no viņa bībeles dabūt atpakaļ citi velni solijušies viņu ielikt verdošā katlā vārīties, tur pat kur laupitājam kādreiz būšot jāvāroties. Tad velns no bailēm bībeli atdevis popam atpakaļ.
Pops gājis ar bībeli uz māju. Nonākdams tai vietā kur laupitājs palicis sēdot viņš tagad tai vietā ka laupitājs jau bijis pa pusei satrudējis un no tā ābola kuru viņš turējis rokā bijusi izaugusi liela ābele."               
                                                                                                                                     LFK 72, 1529

Saites.
Laiks.