Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Ladakas ielejas noslēpumi

Indijā esošajā Ladakas ielejā, kas bieži dēvēta arī par Mazo Tibetu, novērotas daudzas neparastas parādības un notikumi, kas droši ļauj pievienot šo ieleju anomālo zonu sarakstam.

1. Dabas parādības. Senajās hronikās aprakstīti daudzi gadījumi, kad karsti akmeņi krituši no debesīm. Pieminētas arī zvaigznītes, kuras haotiski kustas pie debesīm.
2. Blondīņi. Tās ir mīklainas būtnes ar baltu matu ērkuli, kas uzrodas to ceļinieku priekšā, kas apmaldījušies vai nonākuši ekstrēmās situācijās. Vienmēr tie uzdodas par vietējiem iedzīvotājiem, kaut gan tos atmasko izskats un pilnīgs piemērota ekipējuma trūkums. Vietējie dēvē viņus par „atnācējiem.”
3. Rūķīši. Ir ziņojumi par savādiem radījumiem dažu desmitu cm augumā.
4. Ūdens cilvēki. Laiku pa laikam naktī un rītausmā kalnu piekājēs var sastapt tupošu cilvēku, līdzīgu vīrietim, kurš neatraudamies raugās uz kalna virsotni. Viņa aprises ir tādas kā izplūdušas, bet āda – nedabiski bāla. Ūdens cilvēki ne ar vienu nekontaktējas. Ja kāds pienāk pārāk tuvu – ietinas miglas vālā un izšķīst tajā.
5. NLO. Tādu liecību te sakrājies daudz, taču tieši XX gs. parādīšanās kļuva masveidīgas. Pie debesīm haotiski parādās mirdzoši punkti, kuri maina savu formu, te tuvinoties, te attālinoties no lieciniekiem. Nepazīstami diskveidīgi aparāti īpaši bieži parādās ziemā, kad ir sniega vētras, puteņi un miglas. Tie manevrē ļoti tuvu zemes virsmai, riņķo virs kalniem, spīdina ar spēcīgiem prožektoriem. Ir baismīgs stāsts par NLO nolaišanos pie Lamajas klostera II Pasaules kara laikā un no aparāta izkāpuši punduri.
6. Jocīgas skaņas. Tās parasti nāk trijos naktī no DR un atgādina daudzu āmuriņu ritmisku klaudzināšanu. Par to ziņo ne vien vietējie iedzīvotāji, bet arī daudzie tūristi.
7. Akmeņi, kas pārvietojas.
8. Sniega cilvēks. Tieši no Ladakas ielejas zinātnieku rīcībā nonācis viens no cerīgākajiem zeltainas krāsas spalvu kumšķiem DNS analīzei (otrs nāk no Butānas), kurš uzrādījis līdzību ar sen izmirušu lāci Ursus maritimus. Tuvāk par šī parauga Nr.25025 analīzi šeit.

Saites
Ladakas ieleja.
Anomālās zonas.
Indija.