Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Marsa anomālijas

Signāli no Marsa. Par tādu saņemšanu 1896.gadā ziņoja Nikolā Tesla - tie ieguvuši Teslas signālu nosaukumu.

Gaismas zibšņi. Regulāri ar 43 gadu intervālu uz Zemi tiek raidīti spilgti gaismas zibšņi no vienas un tās pašas vietas - Edom Promotorium. Uzliesmojums ilgst 5 sekundes, pēc tam gaisma sāk pulsēt un dziest, lai viss atsāktos no jauna.

Marsa "tārpejas." 1999.gada augustā viena no ASV privātajām kompānijām NASA vadībā ar jaudīgas optikas palīdzību ieguva dažus visai skaidrus Acidālija līdzenuma (viena no Marsa zemienēm) attēlus. Uzņemtajās bildēs bija redzama līdzenuma virsma, kas bija dīvainu šūnveidīgu plaisu izraibināta. Katra no šīm plaisam atradās posmtārpiem līdzīgi gari veidojumi.
Zinātnieki vēlējas detalizētākus uzņēmumus, taču tāda izdevība no jauna parādījās tikai pēc 3 gadiem. Pa to laiku dažādi "pētnieki" paspēja sarunāt visvisādas dīvainības. Piemēram, 2000.gada zinātniskajā konferencē Japānā fiziķis Frenklins Laijons paziņoja, ka tie ir Marsa "tārpi" - sarkanās planētas faunas parstāvji.
Nopietnāks jau pieņēmums bija, ka tie ir izturīgi gofrēti tuneļi.
2002.gadā Habla teleskopa attēlos atkal nokļuva Marsa "tārpejas." Tie parādīja, ka pa to laiku līdzenuma veidojumos nekādas izmaiņas nav notikušas.
"Tārpeju" apraksts. To garums mērāms kilometros, bet platums ir līdz pat 180 m. Ejas savienotas vienotā tīklā. Ejas sašaurinās, ieejot meteorīta krāterī un paplašinās - izejot no tiem. Uz dažām fotogrāfijām redzami atspīdumi, kas nāk no šo "cauruļu" virsmas, it kā tās būtu gatavotas no stikla vai kāda cita līdzīga materiāla. Tuneļu pamatā ir stipras puslodes formas ribas, kas, iespējams, palīdz uzturēt tā formu. Pie tam ribas ir nesimetriskas: viens no tās slīpumiem ir plūstošī slīps uz leju, bet otrs - stāvs.
Vienā no fotogrāfijām redzams, ka tunelis beidzas ar dīvainu ģeologisku veidojumu gigantiskas "liekšķeres" formā ar nosacīti līdzenām un stūrainām malām. Šā veidojuma dibenā var izšķirt padziļinājumu, kas ļoti līdzinās ieejai tunelī.

Kodolsprādzieni uz Marsa. Izteikta tāda hipotēze, ko pamato ar ksenona izotopa saturu Marsa atmosfērā - tas esot līdzīgs rādījumiem Černobiļā.

Anomālas būves uz Marsa.
Sidonijas kalni.
Neparasts apvidus uz Marsa blakus Acidālijas līdzenumam, kur, iespējams, atrodas senas pilsētas drupas. Pirmo reizi neparastie veidojumi uz virsmas, kas atgādināja piramīdas, sfinksu u.c. drupas nofotografēja 1979.gadā orbitālais aparāts "Vikings," pēcāk ekstrasensi ne reizi vien paši sev pierakstīja Sidonijas pilsētas atklāšanu un izpēti.
Ilgi neizdevās Sidoniju nofotografēt otru reizi, jo daudzi aparāti ("Foboss," "Fobos-2," "Mars Observer"), kas tika palaisti 1980.-1990.gados, izgāja no ierindas. Pirmā veiksmīgi Sidonijai pietuvojusies zonde nofotografēja iespējamās senpilsētas drupas un nekādas "sfinksas" tur nebija - par iemeslu mistifikācijai bija kalpojušas gaismēnu spēles.

Acidālijas līdzenums.  Tuksnesīgi kalnains apvidus Marsa ziemeļu puslodē. Ar fotografēšanu no orbītas te tika uzietas tādas reljefa detaļas, kas atgādināja piramīdas, mājas, ceļus, milzīgu sievietes galvu utt. 1998.gadā Acidālijas līdzenumā atkārtoti nofotografēja reljefu - nekādas galvas/sejas nebija. Agrāk tika pieņemts, ka tieši šeit glabājas izzudušās Marsa civilizācijas pēdas. Šeit it kā atrodošās drupas līdzās Sidonijas kalniem tika nodēvētas par Sidonijas pilsētu. 

NLO novērojumi uz un pie Marsa. Ir arī tādi.

Grāmatas.
      „Marsa pieminekļi.” (The Monuments of Mars) Autors ir viens no Pioneer-10 plāksnītes veidotājiem Ričards Hoglends.

Raksti.
NASA izpētes zonde 'Zinātkāre' uz Marsa nofotografējusi diska formas NLO.
Fiziķis apgalvo: seno dzīvību uz Marsa iznīcināja citplanētiešu izraisīts atomsprādziens.

Saites.
Dīvaini objekti uz Marsa.