Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Magnētiskie cilvēki

Cilvēki, kuriem pielīp dzelzs priekšmeti.

Pirmais rakstu avotos fiksetais cilvēka magnētisms fiksēts 1890.gadā Masačūsetsas Farmācijas koledžā. Pilnīgi negaidīti citiem studentiem un pasniedzējiem 16 gadu vecais Luīss Hamburgers trīs pirkstu galiņos noturēja stikla burku ar metāla skaidām,kura svēra apmēram 5 mārciņas. Pēc tam viņš vilka ar pirkstiem pa burkas ārpusi un metāla skaidas sekoja pirkstiem pa burkas iekšpusi augšup un lejup.

Pētījumi. Zinātniekus šis fenomens ir ieinteresējis.
Krievijā bioloģijas zinātņu doktors A.Dubrovs (A.P.Dubrov) žurnālā "Parapsihologija v SSSR," 1992.gadā publicēja rakstu "Biopievilkšanās biogravitācija." Tajā viņš apliecina fenomena pastāvēšanu. Zinātnieks raksta: "Pievilkšanas spēks var būt tik liels, ka priekšmetu ir ļoti grūti atraut no ķermeņa pat pieaugušam cilvēkam, bet eksperimentā parādīta cilvēka spēja turēt pie krūtīm 50 kg smagumu." Tomēr fizikālu izskaidrojumu rakstā viņš nav sniedzis.
To mēģinājis izdarīt pētnieks Mihails Derkovskis (Mihail Derkovskij), kas ilgstoši pētījis šo fenomenu. Pēc viņa domām viss cilvēka organisms ir "kanalizēts" ar neskaitāiem "informatīvajiem kanāliem," kas saista smadzenes ar orgāniem. Šie kanāli atveras arī ādā. Kādas evoulucionāras attīstības rezultātā daži cilvēki ieguvuši spēju ģenerēt un pārraidīt pa šiem kanāliem uz ārējo vidi svārstību kopumus, ko zinātnieki saucot par "solitoniem." Ar šiem "solitoniem" uzlādētajiem priekšmetiem esot tieksme pievilkties cilvēka ķermenim. Pēc pētnieka domām stipriem cilvēkiem-magnētiem ir spēja iedarboties ne tikai uz priekšmetiem,bet arī uz citiem cilvēkiem, kas dažkārt pat uz laiku spēj pārņemt magnētiskās spējas no avota.

Jeļena Suhareva (Krievija.). Maskavas dziedniece. Uzskata, ka tāds magnētisms parāda bioenerģiju plūsmas stiprumu. Šo enerģiju viņa lieto slimnieku dziedināšanai. Savas neparastās magnētiskās īpašības demonstrē arī uz skatuves. Neparastās magnētiskās īpašības viņai parādījās pēc smagām operācijas laikā pārciestām komplikācijām ķeizargrieziena laikā. Medicīnas māsa kļūdījās un pieslēdza viņu pie bojāta skābekļa balona. Skābekļa bada rezultātā viņa nonākusi klīniskās nāves stāvoklī, redzējusi savu ķermeni no malas, guļam uz operācijas galda. Lidojusi, dzirdējusi bērnu balsu "eņģeļu kori." Tomēr vīrieša balss viņu pamudinājusi mēģināt ieelpot, un viņa izgājusi no klīniskās nāves stāvokļa. Ķermenis licies svešs un rupjš, bet balss turpinājusi: "Visiem tu jau esi mirusi. Taču tas tā nav. Tu dzīvosi vēl ilgi. Drīz pienāks laiks, un tu sapratīsi, ka tev jādara tas, kālab tevi atstāja uz Zemes. Ļaudis nāks pie tevis. Tu kļūsi tiem vajadzīga un spēsi darīt to, ko pirms tevis vēl neviens nav darījis."
Jeļenu pētījusi arī japāņu pētnieku komanda, filmējusi to un apkarinājusi ar dažādiem sensoriem.

Leonīds Tankajevs (Krievija). Saratovā. Spēja pievikt metāla priekšmetus viņam parādījās pēc ķermeņa temperatūras pacelšanas. Pievikšanas spēks bija ļoti liels. Stāvus viņš pie sevis noturēja pat 11 kg smagu dzelzsgabalu. Lai to atrautu, bija nepieciešams tāds pats spēks kā, lai atrautu no magnēta.

Jurijs Tkačenko (Krievija). Soči. Spēj noturēt pie krūtīm 30 kg smagu metāla plāksni, kas pielipa vertikālā stāvoklī. Pēc tam viņš no asistenta saņēma vēl vienu metāla plāksni - šoreiz 20 kg smagu, kuru "pielipināja" pirmajai pa virsu. Abas plāksnes tika noturētas 10-15 sekundes. 

Igors Svalovs (Krievija). Urālos. Viņš spēj pievilkt ne tikai metāliskus priekšmetus (čuguna statuetes, metāla karotes), bet arī porcelāna šķīvjus, grāmatas un pat mobilos tālruņus, kas pielipuši pie pieres - uzlādējas. 1988.gadā Igors nokļuvis reanimācijā ar nopietnu traumu, un viņu burtiski "izvilka" no Viņsaules. Pēc izveseļošanās viņš sajuta sevī paranormālas spējas, kuras attīstot, iemācījies arī pareģot nākotni.

Jurijs Kaļenkovs (Krievija). Kad viņš sevī bija atlājis paranormālas magnētiskās īpašības, tad nosprieda, ka ir saslimis un devās pie sava iecirkņa terapeites. Tā noteica diagnozi - "spēcīgs biolauks." 1992.gadā viņš atcerējās ko neparastu savā dzīvē, kas varētu būt izsaucis šādas neparastas īpašības. Bērnība viņš pats vienas atradies mājās un ir bijis spēcīgs negaiss ar zibeņošanu. Tad viņš lūkojies pa logu un it kā saņēmis zibens spērienu, tomēr caur aizvērtu logu.

Saites.
Ekstrasensorika, ekstrasensi.