Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

NLO filmējumi

Filmēšanas vēsture. Pirmie nofilmētie NLO parādījās jau vairāk kā 50 gadu atpakaļ. Kontaktiera Adamska un Hovarda Mengera nofilmētās filmas ilgu laiku bija ārpus konkurences.

Greitfolas filma. Viens no pirmajiem filmētajiem materiāliem. Tas ticis filmēts Montānā 1950.gada 15.augustā basketbola barkā, kurā bija izvietojusies basketbola komanda Selektriks. Komandas pārvaldnieks Nikolass Mariana un viņa sekretārs pamanīja divus spožus objektus apmēram 15 m diametrā, kas bija līdzīgi „divām jaunām monētām.” Mariana uzņēma šos objektus ar savu 16 mm filmas kameru 16 sekundes, kopumā tajā bija 315 kadri.
Pēc ziņojuma avīzē amerikāņu GKS Speciālo pētījumu pārvalde paņēma filmu izpētei un pēcāk paziņoja, ka „GKS filma interesi neizraisa.” Kad Mariana palūkoja pats savu uzņemto filmu, tad izrādījās, ka filmas sākumu ar redzamajiem NLO militāristi šim bija nogriezuši.

Adamska filmas. 1965.gadā slavenais poļu izcelsmes amerikāņu kontaktieris Džordžs Adamskis nofilmēja NLO ar 8 mm filmas kameru. Filmā, kas tagad pazīstama ar nosaukumu „Sudraba avots,” „lidojošais šķīvis” nesās pa gaisu un izpildīja visai sarežģītus manevrus. Tolaik tādus noviltot būtu pagalam sarežģīti.

Hovarda Mengera filma.

Discovery nofilmētais. 1991.gadā videokamera, kas bija uzstādīta uz atspoļkuģa Discovery nofilmēja aktīvu NLO darbību virs Austrālijas. Starp daudzskaitlīgajiem ledus kristāliem tika pamanīts neliels objekts. Piepeši, pēc spilgta gaismas uzliesmojuma, objekts mainīja kustības virzienu un devās kosmosā. Cits objekts, kas arī kustējās ar lielu ātrumu, pazibēja kameras objektīva priekšā un pievienojās pirmajam. Šis ir viens no ļoti daudzajiem NLO videoierakstiem, kas ir NASA rīcībā.
Skeptiķi gan apgalvo, ka šie objekti ir tikai ledus kristāli. Nu tad viņu pašu ziņā ir arī paskaidrot, kā „ledus kristāli” strauji var mainīt lidojuma virzienu!?

Meksikas NLO filmējumi. 1991.gadā (un arī vēlāk) virs Meksikas risinājās gluži vai neticami notikumi. 17 cilvēki fotografēja vienu un to pašu „metālisko objektu” veselu pusstundu. Tikko šī ziņa tika pavēstīta pa televizoru, sāka pienākt simtiem metru filmas ar iemūžinātiem NLO.
Viens no filmētājiem – Hiljermo Osorio un arī citi Pueblas iedzīvotāji. Pieņēmums, ka tie ir meteorīti, neapstiprinājās.

2020.gada 27.aprīlī Pentagons, lai mazinātu iespējamās spekulācijas par oriģinālo video fragmentu saturu un garumu, oficiāli publiskoja failus FLIR1, GIMBAL un GOFAST ar Kara flotes lidotāju nofilmētajiem NLO, relīzē vēlreiz sniedzot atzinumu par šo failu iepriekšēju nelikumīgu nopludināšanu. Tuvāk par to - šeit.

Kritika. Tomēr jāatzīmē, ka nevienā filmā NLO nav uzņemts skaidri un asi. It kā eksistē Kaut Kas, kas traucē normāli nofilmēt NLO. Daudzos gadījumos arī izrādās, ka NLO īstenībā ir lidmašīna vai kāds cits pavisam pazīstams lidojošs objekts, nevis „lidojoša muca, vai kas cits.”

Video pārbaude. Filma jāsadala pa kadriem.

Raksti.
Vai Pentagona publiskotie video pārliecinoši pierāda NLO eksistenci?


Saites.
NLO.
NLO fotogrāfijās.