Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Pētersīļi

Garšaugs ko izmanto 'diena garšas uzlabošanai. 

Pētersīļus viegli iekļaut uzturā,pievienojot tos zupām,salātiem,marinādēm un mērcēm. tos var kaltēt un saldēt.

Medicīnā. Teju vai pārpildīts ar uzturvielām - īpaši bagātīgs ar A, C un K vitamīniem. Šī vitamīnu kombinācija palīdz uzturēt labu kaulu veselību,aizsargā no hroniskām slimībām un nodrošina organizmu ar antioksidantiem Pētersīlis ir noderģs arī labaiacu veselībai - ne tikai, pateicoties A vitamīnam, kas aizsargā radzeni un konjunktīvu, bet arī īpašu ķīmisko savienojumu - luteīna un zeaksantīna - dēļ, kas spēj palēnināt vecuma mākulas deģenerāciju.

Uzmanību! Īpaši indīgs ir velnarutka baltais saknenis ar maldinoši patīkamo garšu un pētersīļu aromātu. 

Saites.
Garšaugi un garšvielas.