Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Rendlšemas mežs

Mežiem klāts apvidus, apmēram 16 km šķērsizmērā, kas atrodas Anglijas dienvidu piekrastē apmēram 13 km uz ZA no Ipsvičas. Viena no pazīstamākajām un lielākajām AZ Lielbritānijā. 

Tas ir stratēģiski svarīgs apvidus, kas piebāzts lieliem valstiski svarīgiem objektiem. Piemēram, uz ziemeļiem no meža atrodas Seizvella ar vairākām atomstacijām. Gar krastu stiepjas Orfordnesas sēklis, kur atrodas  ārkārtīgi slepenās Valsts drošības pārvaldes amerikāņu zinātniski pētnieciskās apakšnodaļas. Uz dienvidiem no šī meža atrodas Martglemhilas militāro sakaru mezgls un britu Bodsijas GKS bāze. Tieši pašā mežā atrodas divas britu GKS bāzes - Vudbridža un Bentvotera.

Mežam ir pārsteidzoša līdzība ar ASV Jaunmeksikas pavalsts pilsētu Vaitsendas, Rozvelas un Alamagordas apkārtni. Klīst runas, ka debesīs virs meža reizēm parādās neparastas ugunis, dzirdama tāda kā dunoņa, notiek sprādzieni un neparastas lietas ar enerģijas avotiem, tādiem, kā piemēram, mašīnas un māju apgaismojumi.

XX gs. 90.gados te tika reģistrētas neparastas vieglo automobiļu tehniskās iziešanas no ierindas un neparastu ugunīgu bumbu parādīšanās zaļā krāsā. iespējams, 1980.gadā te notikusi viena no tā saucamajām "NLO avārijām" visā Lielbritānijas vēsturē, tomēr iespējams, ka tikai nosēšanās.

Saites:
Anomālās zonas.
NLO avārijas.