Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Fen-šui paņēmieni, kas palīdzēs piesaistīt naudu

[Reklāmas materiāls]

Fen-šui ir tūkstošiem gadu sena Ķīnas mācība, kas nosaka to, kā dzīvot saskaņā ar apkārtējo vidi. Dzīvošana pēc Fen-šui principiem ir labākais veids, kā piesaistīt sev visu vēlamo, tajā skaitā arī finansiālo labklājību. Mūsdienās, kad tik daudziem cilvēkiem ir finansiālas problēmas (vairāk par šo tematu rakstā kredits247.lv mājas lapa), prasme piesaistīt naudu noteikti ir ļoti aktuāla, tāpēc šeit būs daži Fen-šui noslēpumi, kas jums palīdzēs uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Turiet mājokli tīru un kārtīgu

Lai piesaistītu sev finansiālo labklājību, svarīgi ir vienmēr turēt savu mājokli perfektā kārtībā. Neko nenometiet pa roku galam un vienmēr parūpējieties par tīrību. Īpaši svarīgi ir piedomāt par kārtību mājokļa ziemeļaustrumu daļā. Ķīnieši uzskata, ka tas ir naudas stūris, kas piesaista labklājību, tāpēc tam jāpievērš īpaša uzmanība. Vislabāk šo stūri atstāt tukšu, bet ja tas nav iespējams, vismaz censties tajā neveidot funkcionālu zonu, jo tad šī vieta ātri tiks piegružota.

Atbrīvojieties no visa vecā, saplīsušā un nevajadzīgā

Ja radīsiet savā mājoklī un dzīvē nabadzības auru, tad finansiālo labklājību nekad nesasniegsiet. Ja gribat, piesaistīt naudu, tad atvadieties no visa vecā un saplīsušā. Bez žēlastības izmetiet laukā vecās saplīsušās drēbes, traukus un visu citu. Atmetiet domu, ka lietas jāglabā, jo tās kaut kad var noderēt. Viss liekais tikai traucē jums iegūt ko jaunu. Arī tad, ja šīs saplīsušās mantas izmantojat, pēc iespējas ātrāk nomainiet tās pret jaunām. Svarīgi ir arī nepieļaut, ka pašā mājā ir kaut kas saplīsis un bojāts, piemēram, piloši krāni un čīkstošas durvis. Arī tas viss liek naudai aizplūst vienā virzienā, prom no jums.

Novietojiet mājās kādu no ūdens elementiem

Naudu var piesaistīt ar dažādiem ūdens elementiem, piemēram, akvāriju, strūklaku vai dekoratīvu ūdens krānu. Šī ūdens nepārtrauktā plūšana nodrošinās naudas ieplūdi jūsu dzīvē un nodrošinās pozitīvās enerģijas plūsmu arī citās dzīves jomās. Ja runājam tieši par labklājības vairošanu, vislabāk būtu novietot šo elementu jau pieminētajā mājokļa ziemeļaustrumu daļā jeb naudas stūrī.

Novietojiet mājās naudas puķi

Ir arī augi, kas pēc Fen-šui mācības, piesaista finansiālo labklājību. Zināmākie no tiem ir biezlape jeb krasula vai gumijkoks. Šo augu enerģija veido labvēlīgu vidi un vairo naudas pieplūdumu. Arī citi augi ar noapaļotām lapām, kas vērtas uz augšu tiek uzskatītas par naudas enerģētiku vairojošām. Arī šos augus vislabāk būtu novietot naudas stūrī.

Piedomājiet pie mēbeļu izvietojuma savā mājoklī

Ļoti svarīgi ir piedomāt arī pie tā, kur un kā ir izvietotas mēbeles un citas lietas. Viena no būtiskākajām mācībām, ko noteikti jāievēro – nenovietojiet gultu ar kājgali pret durvīm. Šī ir tā dēvētā līķa poza, kas nesīs neveiksmi kā finansiālajā jomā, tā arī visās citās dzīves jomās. Nebūtu vēlams novietot gultu arī ar kājgali pret logu, jo tas veicinās enerģijas zudumu. Būtu labi, ja mājoklī katrai funkcijai būtu iekārtota sava telpa, bet, ja tas nav iespējams, vismaz izveidojiet funkcionālās zonas, lai dažādas enerģētikas nejauktos kopā.

Izvēlieties krāsas, kas piesaista naudu

Ļoti daudz ko ietekmē arī krāsas. Ir krāsas, kuras naudu piesaista un ir arī tādas, kas to tieši atgrūž vai liek tai aizplūst vienā virzienā. Patiesībā Fen-šui krāsu izvēli dažādām lietām nosaka visai detalizēti. Ja runājam par krāsu izvēli mājokļa interjeram, lai piesaistītu naudu un labklājību, vislabāk būtu izvēlēties zaļos toņus, jo tā ir izaugsmes krāsa, taču jāpielūko, lai zaļā nebūtu par daudz, jo šī krāsa simbolizē arī skaudību un nenovīdību. Zaļo krāsu varat izmantot guļamistabai, bet darbistabai labāk izvēlēties kādus gaišus toņus, vai oranžo krāsu, kas vairo pozitīvo enerģiju kopumā.

Lai gan daudzi Fen-šui mācību vērtē visai skeptiski un īsti netic tam, ka tas var palīdzēt piesaistīt veiksmi un labklājību, ir pierādījies, ka tas tiešām strādā. Ja dzīvosiet harmonijā ar apkārtējo vidi un ļausiet labklājības enerģijai ieplūst sevī un savās mājās, finansiālā situācija ātri vien uzlabosies. Šie padomi ir tik pat vērtīgi kā informācija par reālu finanšu pārvaldīšanu un finanšu lēmumu pieņemšanu.