Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Attīri gaisu un uzlabo pašsajūtu

[Reklāmas materiāls]

Gaisa kvalitāte telpā ir pirmais, kas ir jāpārbauda, ja cilvēks nejūtas labi. Tīru un kvalitatīvu gaisu nav iespējams iegūt vien atverot vaļā telpas logus. Protams, gaisa kvalitāte uzlabosies, jo notiks gaisa apamiņa, bet tam ir ļoti īslaicīgs efekts. Kā noturēt gaisa kvalitāti vienā līmenī, lai gaiss būtu resurss, ka uzlabo, nevis pasliktina cilvēka pašsajūtu?

Viens no svarīgākajiem soļiem, ko var darīt, lai uzlabotu gaisa kvalitāti dzīvojamajā telpā vai darba vietā, ir uzstādīt kvalitatīvu gaisa kondicionieri, kādus ir iespejams iegādāties uzņēmumā Nord Air.

Nord Air piedāvā gan kondicionierus, gan siltumsūkņus no tādiem uzticamie ražotājiem, kā Daikin un Midea. Svarīgi tas, ka uzņēmums domā par visiem klientiem, jo piedāvātie gaisa kondicionieri ir gan augstākās klases, gan budžeta klases, lai katrs klients varētu iegādāties sev piemērotāko gaisa kondicionieri.

Daikin un Midea gaisa kondicionierus raksturo kvalitāte, augsta energoefektivitāte un pievilcīgs dizains. Daudzi no piedāvātajiem gaisa kondicionieru modeļiem var kļūt ne tikai par kvalitatīva gaisa uzturētaju, bet arī par lielisku dizaina elementu.

Tā kā piedāvājums ir plašs, tad gaisa kondicionieri atradīs arī tie, kas meklē ne tikai kondicionieri ar klasiskiem parametriem, bet arī tie klienti, kas meklē, piemēram, kondicionieri, kas attīra un jonizē gaisu.

Uzstādot gaisa kondicionieri dzīvojamajā platībā, Jūs uzreiz izjutīsiet daudzas priekšrocības, piemēram, uzlabosies miega kvalitāte un vispārējā pašsajūta, kas Jums dos daudz vairāk spēka un enerģijas.

Uzziniet vairāk par mūsu piedāvājumiem mājas lapā Nordair.lv vai sazinieties ar mums pa tālruni +371 22 311 411 vai e- pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Atradīsim piemērotu risnājumu katra klienta vajadzībām.