Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Palīdzība uz ceļa jebkurā brīdī

[Reklāmas materiāls]

Iespējams Jums ir bijusi situācija, kad operatīvi uz ceļa ir nepieciešama palīdzība. Kam Jūs esat izvēlējušies prasīt palīdzību? Bieži vien pirmais, kas cilvēkiem nāk prātā, ir zvans draugam. Protams, ir reizes, kad draugs varēs palīdzēt, bet vienmēr tas nebūs iespējams. Tādēļ 100 % palīdzību var nodrošināt autoevakuators, kura pakalpojumi ir pieejami divdesmit četras stundas diennaktī un septiņas dienas nedēļā.

Zinot, kur negaidītās situācijās vērsties pēc palīdzības, braukšana būs daudz drošāka. Negaidītas situācijas uz ceļa nav prognozējamas, īpaši ziemas sezonā, kas braukšanu apgrūtina mainīgie laikapstākļi.

Autoevakuators var palīdzēt ļoti dažādās situācijās, piemēram, evakuēt auto no punkta A uz punktu B, transportēt zemus un sporta auto, transportēt auto pēc avārijas, izvilkt auto no grāvja, transportēt auto uz CSDD. Šeit minam tikai dažas no situācijām, kurās esam saviem klientiem sniegušu kvalitatīvu un operatīvu palīdzību.

Izsaucot autoevakuatoru jānosauc pēc iespējas precīzāka atrašanās vieta, lai mēs varam ierasties pēc iespējas ātrāk. Operators būtu jāinformē arī par transportlīdzkeļa kategoriju un stāvokli. Kā arī informāciju par cilvēku skaitu, kas ir jānogādā.

Mūsu speciālisti ir ar daudzu gadu pieredzi šajā jomā, līdz ar to ierodoties mēs konstatējam auto tehnisko stāvokli. Iespējams auto var labot uz vietas un Jūs varēsiet ceļu turpināt savā auto, ja tomēr nē, tad auto tiks evakuēts.

Sazinoties ar operatoru Jums ir iespējams jau uzzināt aptuvenās auto evakuatora cenas, kuras izstāstot nepieciešamos kritērijus, operators varēs aprēķināt. Jāsaka, ka ierodoties pēc auto un novērtējot tā stāvokli dzīvē, izmaksas var arī nedaudz mainīties.

Negaidītās un sarežģītās situācijās uz ceļa meklējiet drošu un pārbaudītu palīdzību, kas pieejama visu diennakti pa tālruni + 371 28 29 80 02.