Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Kolagēna pulveris lieliskai pašsajūtai

[Reklāmas materiāls]

Visi cilvēki vēlas justies labi un veseli. Lai iegūtu šādu stāvokli, nepietiek vien ar kvalitatīvu pārtiku un sportošanu. Arvien vairāk cilvēku izvēlas savā ikdienā kopā ar uzturu lietot kolagēna pulveri, kuram ir ļoti daudz priekšrocību, kas Jūsu pašsajūtu un veselību var pacelt jaunā līmenī.

Uzsvērsim, ka kolagēna lietošana ir viegla un ērta. To ir iespējams pievienot jebkuram Jūsu iecienītajam ēdienam vai dzērienam, nemainot ēdiena vai dzēriena konsistenci un garšu. Šī uztura bagātinātāja ieteicamā dienas deva ir 10 g, kas ir viena pilna mērkarotīte, tā ir atrodama iepakojumā. Precizējo varam teikt, ka 450 g iepakojumā ir 45 porcijas. Iegādājoties vismaz divus vai vairāk iepakojumus, iegādes cena būs daudz izdevīgākā, nekā pērkot tikai vienu iepakojumu.

Cilvēka ķermenī ir šūnas, ko sauc par fibroplastiem, kas sintezē kolagēnu. Gan dzīvesveida, gan novecošanās procesa ietekmē kolagēns tiek sintezēts mazāk, kas attiecīgi ir redzams gan cilvēka ārējā izskatā, gan atsaucas arī uz pašsajūtu. Dabiskā kolagēna sintēze samazinās jau pēc 25 gadu vecuma.

Neuzņemot un nepapildinot kolagēna rezerves, cilvēks var izjust locītavu un muskuļu stīvumu, regulāru nogurumu, muskuļu jutīgumu. Kā arī acīmredzami var pasliktināties matu, ādas un nagu stāvoklis.

Regulāra kolagēna lietošana palīdzēs atgūt matu, ādas un nagu veselīgo stāvokli. Nostiprināsies locītavas, kauli un skrimšļi. Iespējama arī liekā svara regulēšanās un muskuļu augšana.

Investējiet savā veselībā un labsajūtā, atveriet mājas lapu kolagens.lv, lai pasūtītu šo uztura bagātinātāju, kas spēj mainīt Jūsu veselību, un līdz ar to arī dzīves kvalitāti. Jūsu ērtībai piedāvājam bezmaksas piegādi sūtījumiem virs 25 eiro ar Omnivas pakomātu starpniecību. Kā arī iespējams mūsu produkciju iegādāties Rīgā, Brīvības ielā 76.