Aliens

Pieslēgties Reģistrācija

Pieslēgties

Lietotājvārds *
Parole *
Atcerēties

Izveidot profilu

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Vārds *
Lietotājvārds *
Parole *
Parole pārbaudei *
E-pasts *
E-pasts pārbaudei *
Captcha *

Izdevniecība "Apvārsnis" piedāvā

Skaistums gan telpā, gan sirdī

[Reklāmas materiāls]

Rīgas Ziedi ir ziedu salons, kurš rūpējas par to, lai Jums būtu pieejami ziedi gan svētkos, gan ikdienā. Mums ir svarīgi, lai ikviens klients saņemtu tiki labākos, skaistākos un kvalitatīvākos ziedus, tieši tādēļ mēs esam viens no vadošajiem ziedu tirgotājiem visā Latvijā, jo cilvēki mums uzticas.

Ziedu piedāvājums ir ļoti plašs - dažādas rozes un rožu pušķi, ziedu kastītes, tulpes, ziedu kompozīcijas. Tā ir tikai neliela daļa no mūsu piedāvājuma klāsta. Bieži vien ziedi iet roku rokā arī ar saldumiem, tādēļ, ja vēlēsieties varēsiet gan klātienes veikalā, gan interneta veikalā Rigasziedi.lv iegādāties arī saldumus, lai apsveikumus būtu dubultā priecīgs.

Ir svinības un dzīves notikumi, kad ir nepieciešama florista palīdzība, tieši tādēļ ir iespējams savus svētkus padarīt vēl krāšņākus un aicināt palīgā mūsu prasmīgos floristus. Floristu pieredzē ir gan līgavu pušķi, auto dekori un svētku arkas. Jums atliek tikai sazināties ar mūsu floristiem, izstāstīt savu redzējumu un baudīt savu svētku dienu.

Ne visās svinībās un svētku dienās ir iespējams apsveikt jubilāru. Līdz ar to mēs piedāvājam arī ziedu piegādi Rīgā un Pierīgā. Piemēram, Rīgā ziedus piegādāsim 2h laikā, bet Jūrmalā 3h laikā. Ar konkrētiem piegādes rajoniem, kur strādājam var iepazīties jau iepriekš minētajā mājas lapā.

Netaupiet ziedus tikai svētkiem un īpašām dienām, dāviniet ziedus arī ikdienā gan sev, gan citiem. Tādējādi ienesot prieku un skaistumu ik solī. Mājas lapā katru nedēļu varat atrast informāciju par aktuālākajiem atlaižu piedāvājumiem. Piemēram, šobrīd par ļoti drauzīgām cenām piedāvājam dažādas rozes un pavasarīgus tulpju pušķus.

Zvaniet pa tālruni + 371 22 02 22 29 vai nāciet uz veikalu Rīgā, Tallinas ielā 83, kā arī pasūtiet ziedus neizejot no mājām interneta veikalā Rigasziedi.lv. Lai ziedi ienes skaistumu Jūsu telpā un sirdī.